Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Darujte šolske potrebščine

Mladinski center Hiša mladih že četrto leto zapored organizira akcijo zbiranja šolskih potrebščin za socialno ogrožene družine. Vabljeni k sodelovanju.

Začelo se bo novo šolsko leto, ki je žal za nekatere družine velik strošek v današnjih težkih gospodarskih razmerah. Zato so tudi letos, že četrto leto zapored, v MC Hiša mladih pričeli z dobrodelno akcijo zbiranja šolskih potrebščin za socialno ogrožene družine. Akcija traja do 25. septembra 2015.

Zagotovo imate doma mnogo šolskih potrebščin, ki jih morda ne potrebujete več, so pa še vedno uporabne in bi nekomu prišle zelo prav. Lahko nam darujete zvezke, svinčnike, barvice in barve, nahrbtnike, delovne zvezke, šestila, šilčke, radirke, šolske copate in sploh karkoli, kar otrok potrebuje za uspešno sodelovanje pri pouku.

Vse zbrane potrebščine bodo v sodelovanju z Rdečim Križom podarili socialno ogroženim družinam iz Ajdovščine in okolice.

Šolske potrebščine zbirajo v MC Hiša mladih, vsak delavnik med 8h in 18h. Vabljeni, da se akciji pridružite in tako pomagate drugim.

Lokalne Ajdovščina

#novice, #šola, #dobrodelnost

Kolofon