Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Na Predmeji postajališče za avtodome

Turizem se pospešeno razvija tudi na Gori, ki je zagotovo eden izmed še (skorajda) neodkritih biserov slovenskega turizma. Da bo obiskovalcem odslej še udobnejše in prijetnejše bo poskrbelo čisto sveže Postajališče za avtodome Žonta.

Gora je že več let turistično dobro obiskana, za kar gre zasluga tudi izjemno aktivnim prebivalcem, ki z različnimi dogodki in projekti v svoj okoliš privabijo vse več radovednih ljudi. Prostora za napredek, pa je še vedno več kot dovolj. Ena izmed problematik turističnega razvoja Gore so zagotovo turistične namestitve, ki jih v teh krajih žal ni ravno na pretek. Zato je več kot dobrodošla vsaka pridobitev, ki se giblje v tej smeri.   

Tako bo sedaj prijetnejše za vse bolj pogoste obiske turistov z avtodomi. Na voljo jim je namreč čisto sveže postajališče za avtodome. Camper stop Žonta v Predmeji je opremljen z elektriko in vodo, možen je spust odpadne vode in praznjenje wc-ja. Gostom je na voljo je wc s tušem in opremljena kuhinja, možnost uporabe žara, sposoja koles, veliko možnosti za pohodništvo. Cena postajališča za avtodome je 10 eur na osebo na dan. Oddaja pa se tudi enosobni apartma za 4 osebe, cena 60eur/dan.    

Lokalne Ajdovščina

#predmeja, #turizem, #gora

Kolofon