Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Ekipa Porko Piede zmagovalka KAŠ turnirja trojk

V zadnjih letih smo bili žal priča sušnemu obdobju KAŠevih športnih dogodkov, saj so z izjemo smučarskih odprav skoraj vsi organizirani turnirji odpadali, razlog pa je tičal v premajhnem številu prijavljenih udeležencev. Zaradi velike priljubljenosti futsala na Ajdovskem, pa so množici malonogometnih turnirjev letos dodali še KAŠev malonogometni turnir trojk in zadeli v polno.

V soboto, 16. julija, se je v Palah, pod vodstvom Erika Ipavca, v organizaciji Kluba ajdovskih študentov odvijal malonogometni turnir trojk. Na turnir se je prijavilo 8 ekip, ki so bile razdeljene v dve igralni skupini. Žreb je v skupino A postavil ekipe PARADIŽNIK ROBI, TOPOVI, ZAVIRALCI in ekipo SOCCEROSS, v skupini B pa so se pomerili PORCO PIEDE, PODNANOS, TOFFIES in D'URATA.

Vreme je tokrat omogočilo dobre pogoje za igranje in tekme so se lahko odvijale brez prekinitev. V vsaki skupini je bilo odigranih po šest tekem, boji za najboljšega v skupini pa so bili v obeh zelo izenačeni. V skupini A so bili z dvema zmagama najboljši igralci ekipe PARADIŽNIK ROBI, drugo mesto, ki je še prineslo napredovanje, pa so z enakim številom točk zasedli TOPOVI. Prvo mesto v skupini B so si z dvema zmagama in remijem priigrali fantje iz ekipe PORCO PIEDE, s prav tako 7 točkami je na drugem mestu pristala ekipa PODNANOS.

Prvo polfinalno tekmo sta odigrali ekipi PARADIŽNIK ROBI in PODNANOS. Boj je bil oster in tekma se je končala z izenačenim izidom 1 : 1. Prvo finalno ekipo je tako določila natančnost v penalih. Z rezultatom 5 : 4 je bila boljša ekipa PARADIŽNIK ROBI. Drugo polfinale,  med ekipama TOPOVI in PORCO PIEDE, se je končalo z rezultatom 0 : 1 v korist ekipi PORCO PIEDE. Ekipa je do zmage prišla na krilih prve violine Roberta Sluge in se tako v finalu pridružila nogometašem ekipe PARADIŽNIK ROBI.

13653285_1568663750102764_5941793727466313265_o

Tretje mesto na turnirju so določile 6-metrovke. V strelih na gol je bila boljša ekipa PODNANOS, ki je ekipo TOPOVI premagala s 4 : 3 in se zasluženo veselila stopničk na turnirju.

Po petih urah napetih bojev se je na igrišču začelo finalno dejanje turnirja. Rezultat 2 : 0 je po napeti igri zmago prinesel ekipi PORCO PIEDE, ki je tokrat proti PARADIŽNIK ROBI ohranila nedotaknjeno mrežo. Končno drugo mesto na KAŠevem malonogometnem turnirju trojk je pripadlo fantom ekipe PARADIŽNIK ROBI.

Podeljeni so bili tudi pokali in nagrade za najboljše posameznike. Naj strelec je postal nogometaš PODNANOSA Mitja Trošt, nagrada za naj igralca pa je šla v roke Klemnu Slugi iz PORCO PIEDE.

13730851_1568663653436107_1165618352721370868_o

Lokalne Ajdovščina

#šport, #futsal

Kolofon