Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Odličen uspeh ajdovskih triatloncev

Na državnem prvenstvu v malem triatlonu, ki je potekalo v Bakovcih, so se odlično odrezali tudi člani ajdovskega triatlon kluba. Veselijo se dveh naslovov državnih podprvakov in treh uvrstitev na zmagovalne stopničke v svojih kategorijah. Čestitke.

Včeraj dopoldne se je odvijalo državno prvenstvo v dolgem triatlonu oz. polovički, ki spada pod okrilje dvojnega ultra triatlona v Bakovcih. Tekmovalci so po dveh kilometrih plavanja skočili na kolesa, prekolesarili 80 kilometrov, nato jih je čakal še 21. kilometrski tek.

V absolutni konkurenci je med moškimi zmagal Mitja Mori (TK Telemach Ljubljana), med ženskami pa Mojca Hafner (TK Olimpija Ljubljana).  Odlično pa so se odrezali tudi trije člani ajdovskega triatlon kluba. Metka Jug je dosegla 2. mesto v svoji kategoriji, Marjetka Šibelja je postala državna podprvakinja med dekleti in osvojila prvo mesto v kategoriji, Tine Lavrenčič pa je postal državni podprvak in dosegel prvo mesto v kategoriji. Čestitke!

Triatlon klub Ajdovščina (1)Triatlon klub Ajdovščina (3)Triatlon klub Ajdovščina (4)Triatlon klub Ajdovščina (5)Triatlon klub Ajdovščina (6)Triatlon klub Ajdovščina (7)

 

* Foto: Triatlon klub Ajdovščina

 
Lokalne Ajdovščina

#šport, #triatlon

Kolofon