Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Dobrodelno srečanje v podporo Dejanu Korenu - Dekotu

Dejan Koren - Deko se je huje poškodoval letos januarja med plezanjem slapu v bližini Rabeljskega jezera. Trenutno okreva v rehabilitacijskem centru Stara Gora pri Novi Gorici. Dejanovi prijatelji so se odločili, da organizirajo dobrodelno plezalno srečanje v Kampu Tura (pod Gradiško turo) 9. oktobra in s prostovoljnimi prispevki pomagajo Dejanu, ženi Stanki in njuni hčerki Tinkari. Vabljeni.

Čas, stari cigan, ali še ne boš obstal, ali ne boš postavil šotora, vsaj za en dan. (Hodgson, Ralph, 1871-1962)

V nedeljo, 9. 10. 2016, bodo plezalci imeli celodnevno druženje z dobrodelnim namenom pomagati pri okrevanju njihovega prijatelja Dejana Korena - Dekota. Čez dan ste vabljeni na plezanje v sektorje po Gradiški Turi.

Plezalna tekma v sektorjih Gradiške ture s ciljem preplezati čim več smeri v tem plezališču, bo s štartom ob 9.00 potekala do 15.00. Štartnina za tekmo bo v celoti dobrodelna.

Od 16h naprej se  bo dogajanje preselilo v KampTura, kjer bo potekalo druženje. Ob 18h bomo druženje zaključili s predavanjem V iskanju neznanega na konec sveta, predavanje o dveh alpinističnih odpravah v Patagonijo, katerih član je bil tudi Dejan Koren.

Če bo slabo vreme, plezanje odpade, druženje ter predavanje ostaneta

Kmalu na svidenje, ker to, kar boste vi, bi Deko naredil tudi za vas.

Več informacij: info@ao-ajdovscina.si                                                    

Za organizacijski odbor, Dejanovi prijatelji.

Lokalne Ajdovščina

#dobrodelnost, #vipava

Kolofon