Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Črn Trn vabi gorske kolesarje vseh starosti

Ajdovski kolesarski klub Črn Trn svoje poslanstvo, poleg športnega udejstvovanja, preusmerja tudi v rekreativno gorsko kolesarjenje za vse starosti. Tako v počitniškem tednu in tudi kasneje, vabi v svoje vrste vse, ki bi radi izboljšali tehniko svoje vožnje ali pa le redno kolesarili v družbi. Pridružite se taboru gorskega kolesarstva v Ajdovščini.

Nepozabno leto za ajdovski kolesarski klub Črn Trn se počasi izteka. Številni športni uspehi, z naslovom svetovnega prvaka na čelu in pa uspešna organizacija Kolesarskega festivala so zagotovo razlogi, ki dokazujejo, da je klub na dobri poti in pravilno voden. Še najbolj pa razveseljuje dejstvo, da se treningov gorskega kolesarstva udeležuje vse večje število otrok, ki  bodo v prihodnje zagotovo poskrbeli, da bo Ajdovščina dobro in uspešno zastopana na različnih tekmovanjih doma in po svetu.

Črn Trn

Za zaključek sezone Črn trn že tradicionalno pripravlja Kolesarski tabor, ki vsako leto poteka med krompirjevimi počitnicami, doslej je bil namenjen predvsem otrokom, tako tistim, ki že redno vadijo pod budnim očesom trenerjev, kot tudi tistim, ki bi se v redni proces treningov radi vključili. Letos pa člani kluba v tabor prvič vabijo tudi odrasle, vse tiste, ki bi radi svoje znanje gorskega kolesarstva še bolj nadgradili in tiste, ki morda pogrešate več družbe na vaših gorsko kolesarskih turah.

Tabor gorskega kolesarstva prične v ponedeljek, 31. oktobra 2016, ob 14. uri, zbor udeležencev je ob mali pump progi v Palah. Tabor bo potekal vsak dan, razen v torek 1. novembra, v soboto 5. novembra, pa bo sledilo zaključno srečanje, pogostitev in zabavna tekma za vse starosti na prenovljeni mali progi v ajdovskih Palah. Vsi udeleženci bodo nova znanja in poznanstva dobili s strani usposobljenih kolesarskih vodnikov in trenerjev kluba Črn Trn. Prijavnina znaša 15€.  Vse kar potrebujete je lastno gorsko kolo ( če ga nimate, si ga lahko v klubu tudi izposodite) in pa seveda zaščitna čelada.

Črn Trn

Črn trn obenem tudi vabi k vpisu v svoje vrste nove člane, predvsem gorsko kolesarske navdušence, saj bodo odslej potekale redne tedenske gorsko kolesarske ture, namenjene odraslim. S članstvom v klubu dobite možnost rednega kolesarjenja v skupini, izboljšanje tehnike, možnost vzdrževanja in popravil vašega kolesa, popuste pri nakupih kolesarske opreme, sodelovanje pri organizaciji Kolesarskega festivala, nova poznanstva in še marsikaj.

Črn Trn

Za več informacij so vam na voljo na telefonski številki 040 593 388 (odrasli) in 040 588 940 (otroci), lahko pa jim pišete tudi na elektronski naslov info@crntrn.com.

Črn Trn

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #kolesarstvo

Kolofon