Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Vabljeni na Smučarski sejem v Ajdovščino

Zima je končno potrkala na vrata, če držijo malce bolj optimistične napovedi vremenoslovcev, pa naj bi nas letos doletela prava pošiljka snega. Eni boste tega sicer manj veseli kot tisti, ki z nabrušenimi smučkami že čakajo na prve snežne zavoje. Tisti, ki še zbirate opremo na kup, pa boste zagotovo veseli smučarskega sejma v Ajdovščini. Od petka do nedelje. Vabljeni.

Sport klub Dol vas vabi na že 42. tradicionalni sejem smučarske opreme, kjer boste lahko kupili in prodali rabljeno opremo ter oblačila za zimske športe. Odvijal se bo v prostorih stare osnovne šole v Ajdovščini s pričetkom v petek, 6. decembra, od 17.00 do 21.00, ko bodo člani kluba prevzemali  vašo rabljeno smučarsko opremo.  V soboto, 7. decembra. od 9.00 do 19.00 ure bo ravno tako prevzem in prodaja opreme.  V nedeljo, 8. decembra, pa se bo nadaljevalo s prodajo in izplačili od 09.00 do 14.00 ure. 

Udeleženci se bodo lahko seznanili z vzdrževanjem smučarske opreme in kondicijsko pripravo rekreativnih smučarjev. Vse to z namenom spoznati pravilno in učinkovito pot do varne smuke.

Predstavljena bo ponudba tečajev alpskega smučanja in bordanja ter teka in hoje na smučeh, ki jih bodo vodili naši uspešni tekmovalci. Posebna pozornost bo namenjena delu alpske šole smučanja s  poudarkom na smučanju v starostnih kategorijah med 5 in 7 ter 8 in 11 leti.

Pri tem pa ne smete prezreti ponudbe na področju izposoje in servisiranja smučarske opreme.

Za podrobnejše informacije se obrnite na telefonsko številko 040 831 382 - Jože Bizjak ali na e -mail: SPORTKLUBDOL@GMAIL.COM.

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice

Kolofon