Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Vabljeni na ajdovsko drsališče

Za še bolj praznično decembrsko vzdušje, bo tudi letos poskrbelo ajdovsko drsališče v grajskem obzidju. Letos še večje kot prejšnja leta in z bogatim spremljevalnim programom. Drsališče je že odprto, občanom pa bo na voljo vse do konca januarja. Vabljeni.

Danes ob 14. uri bo drsališče v Ajdovščini že sprejelo prve ljubitelje zimske rekreacije – drsanja. Ledena ploskev je letos večja, na njej pa bo moč drsati do konca januarja.

Drsalno ploskev na grajskem vrtu so letos razširili, saj se razprostira na 300 kvadratnih metrih (25 x 12 m). Drsališče bodo odpirali vsak dan ob 14. uri, drsati bo moč ob delavnikih do osme, ob koncu tedna pa tudi več. Cena ostaja ista, dva evra za uro na ledu, všteta pa je tudi izposoja drsalk. Za spremljevalce so na voljo topli napitki.

Drsališče v Ajdovščini

Za popestritev bodo pripravili še nekatere druge ledne dejavnosti kot sta hokej in curling (kegljanje na ledu), načrtujejo tudi plesno revijo. Posebnost ajdovskega drsališča je tudi brezplačno drsanje v dopoldanskem času, vendar za organizirane šolske skupine (telesna vzgoja, podaljšano bivanje …), seveda po predhodni najavi.

Naj se zima začne.

 

* Vir in foto: Občina Ajdovščina

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #praznično

Kolofon