Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Ajdovsko drsališče bo svoja vrata odprlo 5. decembra

Za še bolj praznično decembrsko vzdušje, bo tudi letos poskrbelo ajdovsko drsališče v grajskem obzidju. Letos podobno veliko kot prejšnja leta in tudi s spremljevalnim programom. Drsališče bo odprto predvidoma konec prihodnjega tedna, občanom pa bo na voljo vse do šestega januarja. Vabljeni.

Prihodnji teden bo drsališče v Ajdovščini že sprejelo prve ljubitelje zimske rekreacije – drsanja. Ledena ploskev bo velika 200 kvadratnih metrov, na njej pa bo moč drsati do šestega januarja. Drsališče bodo odpirali vsak dan ob 14. uri, drsati bo moč ob delavnikih do 18. ure, ob koncu tedna in med počitnicami pa do 22. ure. Cena drsanja je dva evra in pol, za uro na ledu, všteta pa je tudi izposoja drsalk.

Še posebej praznično bo na drsališču 21. in 22. decembra, med 9. in 17. uro, ko bo poleg potekal tudi Božično - novoletni sejem. Sejem bo obiskal tudi Božiček, ki ga v Grajskem obzidju pričakujejo v soboto, 21. decembra, okrog 17. ure.

Na drsališču, ki bo tako kot vedno postavljeno v Grajskem obzidju, bodo na voljo tudi topli napitki in Mlinotestov kotiček. Vabljeni.

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #praznično

Kolofon