Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

NOHTI ZA VSAKO PRILOŽNOST- naj bo to božič, novo leto ali smučanje

S kakšnimi nohti bomo navdušile? Kakšne barve oz. kakšne vzorce za nohte izbrati za letošnji praznični december? Na vsa takšna in podobna vprašanja smo namesto vas povprašali Petro Gregorič iz kozmetičnega salona Barok iz Ajdovščine.

Zima in z njo praznični december sta tu. Poleg daril, nakupov, obdarovanj veselih mož, razmišljanj o prazničnih pojedinah, za nas ženske obstaja še ogromno stvari, na katere moramo misliti. S kakšnimi nohti bomo navdušile na sindikalnih zabavah, božičnih večerjah, novoletnem praznovanju? To so dogodki, na katerih preprosto moramo biti prisotne in urejenost oz. olepšava, poslikava nohtov spada zraven. Saj veste, roke in nohti na so odraz higiene in urejenosti človeka. Čeprav je pozimi večina našega telesa zakrita, tudi roke z rokavicami, boste v notranjih prostorih še vedno kazale svoje roke in seveda svoje urejene nohtke. Vsaka ženska s ponosom in veseljem razkazuje svoje lepe nohte. Priznajte, dosti bolj poceni si je urediti nohte po zadnji modi, kot si kupiti kakšen kos oblačila kot modni dodatek. Nohti so namreč tista pika na i našemu videzu, ki dajejo barvo, posebnost in poudarek našemu vsakdanu.

Torej kakšne barve oz. kakšne vzorce za nohte izbrati za letošnji praznični december? Kaj je moderno? Kaj je priložnostim primerno? Izbrati nekaj univerzalnega ali posebnega, odbitega? Izbrati izstopajoče ali umirjeno?

Na vsa ta vprašanja smo namesto vas povprašali Petro Gregorič iz kozmetičnega salona Barok iz Ajdovščine. Petra vam svetuje  glede dolžine in oblike nohtov, poslikav, skratka glede vsega, kar se da o umetnosti nohtov povedati.

BOŽIČNI NOHTI

Božični čas je zaznamovan z rdečo barvo, prav tako velja za nohte. Namreč, preprosta glamurozna rdeča ne gre iz mode niti decembrskem času. Za pripadnice bolj bleščečih nohtov in pestrih motivov lahko v skladu z božičnim časom okrasite svoje nohte s snežinkami, sneženimi možmi, jelenčki, smrekicami, balončki, itd. Možnosti so neomejene.

Kozmetični salon Barok

GLAMUROZNI NOHTI ZA NOVO LETO

Novoletni večer je tisti, ko je zabava na vrhuncu, zato morajo tudi vaši nohti blesteti.  Torej morate imeti nohte, ki so trenutno najbolj in oz. po zadnji modi . Če se odločite za krom nohte v kakršnih koli odtenkih, ne morete zgrešiti oz. karkoli v kombinaciji s kromom (roza-krom kombinacija je najbolj nosljiva zadnje čase).

Glamurozni nohti za novo leto

Prav tako ne morete zgrešiti z najnovejšim trendom, holografskimi nohti.  Vse od lepotnih blogerk do največjih zvezdnic in navadnih smrtnic prisega na hipnotične holografske nohte.

Holografski nohti

Če ste bolj za klasiko, si nadenite zlate, srebrne, roza nohte ali  le-te kombinirajte. Lahko jih okrasite tudi s kamenčki za poudarek glamurja. Še nekaj namigov lahko najdete na spodnjih fotografijah.

Holografski nohti 2

NOHTI PO NOVEM LETU – čas za smučanje

Post novoletni čas je čas, ko pademo nazaj v realnost, čakajo nas nove obveznosti in novo leto s pripadajočimi novoletnimi zaobljubami.  Glede na vzdušje so nohti po navadi bolj temno obarvani, zato si jih razvedrite z malo barve, da si poživite že tako dolgočasen januar. Za vse tiste, ki pa se odpravljate na bele strmine, Petra priporoča svetel odtenek z bleščicami, ki se popolnoma prekrije s snegom, ki se lesketa na soncu.

Svetel odtenek z bleščicami za na sneg

Pripadnice naravnih nohtov, ne skrbite! Vse to seveda enako velja za naravne nohte, ki so tako kot gelirani lahko lepo urejeni s permanentnim lakom Shellac, ki zagotavlja 14 dni glamuroznih sijočih nohtov. In zakaj se odločiti za obisk Petrinega salona? Preprosto zato, ker je estetsko, relativno poceni in časovno racionalno.

 

 

Če bi radi tudi vašo dejavnost predstavili širši javnosti na naši spletni strani, nam pišite na info@lokalne-ajdovscina.si.

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #praznično

Kolofon