Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Trio Dado za skok v leto 2017

Leto 2016 se počasi izteka in kmalu bo napočil čas za skok v novo 2017 leto. Nekateri boste ta veseli trenutek preživeli doma, nekateri na počitnicah, mnogo pa je takih, ki novemu letu radi nazdravite v središču mesta, skupaj s prijatelji in znanci. Zato vabljeni na silverstrovanje na ajdovski Lavričev trg.

Staro leto se izteka, večina ljudi pa že načrtuje, kje bodo silvestrovali. Zelo priljubljena so med drugim tudi silvestrovanja na prostem. Letos bo tistim, ki se boste odločili silvestrovali zunaj, na voljo tudi tradiconalna zabava na ajdovskem Lavričevem trgu. Slabost tovrstnih silvestrovanj so sicer nizke zimske temperature, ki marsikoga zadržijo doma na toplem. Letos morda temu ne bo tako, saj meteorologi namreč napovedujejo zmerne temperature; živo srebro naj bi nihalo nekje okoli ničle, o zvesti spremljevalki burji pa je danes še preuranjeno govoriti.

Skupaj s tistimi, ki vam pomenijo največ, se boste lahko zavrteli v novo leto, v soboto, 31. decembra, od 21. ure dalje, z domačo skupino Trio Dado. Obenem pa se boste lahko tudi pogreli z dobro kapljico ali kuhanim vinom. Vabljeni torej na Lavričev trg v Ajdovščini, da s stiskom roke in toplim objemom pozdravimo novo leto 2017. Vstop je seveda prost.

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #praznično

Kolofon