Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Božično plesni ADC presežek

V nedeljo popoldan so bile tribune ajdovskih Polic ponovno polne. Plesalci Plesnega centra ADC so, kot veleva tradicija, pripravili pravi plesni spektakel, ovit v božično vzdušje. Rajanje, tako tistih najmlajših, kot tudi tistih malce starejših, je v svoj fotoobjektiv ulovil Matevž Kren.

Vsako leto ob koncu koledarskega leta se odvije plesna produkcija, v kateri plesalci svojim staršem, sorodnikom, prijeteljem in vsem radovednežem prikažejo, kaj počnejo na svojih plesnih vajah oziroma vadbah, ki jih ponuja plesni center. Letos se je produkcija prvič odvila v dveh delih, ker so želeli izboljšati celotni program in zaradi lanskoletnega velikega obiska prireditve. V plesnih točkah smo lahko videli različne generacije plesalcev in celotno paleto plesnih zvrsti; hiphop, jazz, otroške plese, breakdance, electro boogie, hiphop fante, zrele ženske, zumbo, tekmovalne hiphop skupine, soliste in duo točke. Skoraj vse kar ADC ponuja. Niso pa pozabili niti na Božička, ki je otroke razveselil na koncu prireditve.

Ajdovski plesni center, ki je že dobro poznan, s svojimi plesnimi nastopi popestri različne prireditve in z rezultati konkurira večjim plesnim klubom po Sloveniji. Po novem letu nadaljuje s svojimi vadbami ter se s tekmovalnimi skupinami začne ponovno pripravljati na nova državna in mednarodna tekmovanja. Različnim skupinam se preko leta lahko vedno priključite, za vse informacije o izbrani vadbi se lahko obrnite na njihov aktiven facebook: Plesni center ADC.

Božična ADC produkcija 2016 (1)Božična ADC produkcija 2016 (3)Božična ADC produkcija 2016 (2)Božična ADC produkcija 2016 (4)Božična ADC produkcija 2016 (6)Božična ADC produkcija 2016 (5)

Lokalne Ajdovščina

#fotogalerija, #ples

Kolofon