Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Drsalna revija na ajdovskem drsališču

Drsališče, ki stoji v ajdovskem grajskem obzidju je prava poživitev v teh zimskih in prazničnih dneh. Da se je zadeva resnično prijela pa dokazuje vedno velik obisk, tako tistih najmlajših, kot tudi starejših. V sredo pa si boste lahko ogledali kako izgleda, ko si drsalke nadenejo resnično pravi mojstri.

Za še bolj praznično decembrsko vzdušje, tudi letos skrbi ajdovsko drsališče v grajskem obzidju. Letos še večje kot prejšnja leta, razprostira se na 300 kvadratnih metrih (25 x 12 m), in tudi z bogatim spremljevalnim programom. Drsališče bo občanom na voljo vse do konca januarja. Cena drsanja je 2 €/h, všteta je tudi izposoja drsalk. Za spremljevalce pa so na voljo topli napitki.

Za popestritev pa organizatorji pripravljajo še nekatere druge ledne dejavnosti kot sta hokej in curling (kegljanje na ledu), prav za danes pa načrtujejo tudi plesno revijo. Ob 19. uri bodo na drsališče stopili trije drsalni pari iz ljubljanske drsalne šole Lucky Luka, ki jo vodi nekdanji slovenski olimpijec Luka Klasinc. Trije povabljeni pari bodo drsali tudi med ostalim občinstvom, zato vabljeni, da se jim pridružite in morda še obogatite svoje znanje na ledeni ploskvi.

Lucky Luka

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #praznično

Kolofon