Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Ko ženske proteste vodijo milijonarke in Soros

Madonna je na ženskem shodu zmago Trumpa opisala kot »grozljivi trenutek teme«. Kje je živela zadnjih 20 let? V svoji vili seveda, kjer ni opazila gore trupel, bede in trpljenja, ki ga povzroča ameriška politika vse do poraza Hillary Clinton. Madonna je pred tem obljubljala oralni seks, vsakemu, ki jo voli.

Donalda Trumpa je George Soros na nedavnem srečanju v Davosu označil za »diktatorja, ki mu ne bo uspelo«, kar je legitimno stališče. Vendar kaj je s svojimi približno 27.000 odvrženimi bombami Barack Obama? Diplomat? Kot navajajo, je George Soros finančno podprl 56 organizacij, ki so sodelovale v sobotnih protestih proti Trumpu, tako imenovanih ženskih shodih. Milijarder George Soros usmerja del globalne politike s pomočjo nevladnih organizacij. Spretna manevrska poteza s podkupovanjem civilne družbe.

Več kot 2 milijona žensk je Sorosu uspelo z močnimi finančnimi iniciativami spraviti na ulice. Zanimivo, da teh istih žensk niso motili napadi na suverene države, kjer so pobijali nedolžne.

Ko »revolucijo« vodijo hollywoodske zvezde

Protesti

Ženske na ulicah v ZDA so bile tudi shod milijonark z govornicami, kot so Madonna, Alicia Keys, Ashley Judd, America Ferrera, Amy Schumer, Scarlett Johanson, Cher, Julia Roberts in Natalie Portman. Torej politični tabor Hillary Clinton in podpornice politike Izraela. Je prostor za pristno gibanje žensk in njihove pravice, ko hrumi iz govorniškega odra zbor žensk, ki je popeval demokratskemu taboru z morilsko politiko?Madonna je na ženskem shodu zmago Trumpa opisala kot »grozljivi trenutek teme«. Kje je živela zadnjih 20 let? V svoji vili seveda, kjer ni opazila gore trupel, bede in trpljenja, ki ga povzroča ameriška politika vse do poraza Hillary Clinton. Madonna je pred tem obljubljala oralni seks, vsakemu, ki jo voli.

Proti vojni in bazam NATA so se zbrali ta konec tedna v severni Italiji. Proti NATU medijske »feministke« ne protestirajo, ker je vojna denar, ki poganja Hollywood. Plakati takšnih »feministk« Donalda Trumpa opisujejo kot »neustreznega moškega« z majhnimi rokami in grozljivo pričesko. Ali ni bistvo feminizma politika in ne (!) zunanji videz posameznika?

Kolektivne odgovornosti ZDA, ki je pobila toliko ljudi brez odmeva, ne bo odpravil hrup proti Trumpu. Bo Donald Trump ponovil morilske pohode ameriške vojske? Če jih bo, lahko računa na tihi pristanek množice žensk, ki bodo gledale predvsem, ali je njegova soproga »napredna«.

Druge države so lahko krvava gmota krvi in lakote, šteje vtis na televiziji. Če spretno oviješ potrebe pravic manjšin kot je LGBTQ okoli sebe, se posipaš z denarjem multinacionalk in imaš prave pisce govorov in pop zvezdnice, ki vreščijo od navdušenja, si lahko demokrat. Z morilskimi rezultati in hollywoodsko podobo. Množica vzklika: »Dober je!« Ker verjame? Ne, ker se boji. Dobro ve, da kdor ni na hollywoodski liniji, bo javno mrtev.

Nasvidenje v naslednjem feminizmu!

Protesti

 

* Članek je bil prvotno objavljen na spletnem blogu Zdravo Slovenija in ga objavljamo z dovoljenjem uredništva. Vabljeni k branju tudi ostalih vsebin na omenjeni spletni strani.

* Kolumna izraža osebno mnenje in ne odraža nujno mnenja spletnega portala Lokalne Ajdovščina.

 

Katerina Vidner Ferkov

#intervju

Kolofon