Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Odličen plesni video plesalcev ADC

Pred kratkim je družabna omrežja preplavil nov promocijski plesni video, ki je nastal pod budnim očesom priznanega slovenskega plesnega koreografa Aljoše Moderendorferja, v njem pa nastopajo trije plesalci ajdovskega plesnega centra ADC. Prava paša za oči. Vabljeni k ogledu.

Da je ples še kako doma v Ajdovščini ni treba prav posebej razlagati. Domači plesalci in plesalke nas že vrsto let razveseljujejo z različnimi plesnimi vsebinami, prav tako se mnogokrat iz tekmovanj vrnejo z kopico nagrad in priznanj.

Za zadnji plesni presežek so poskrbeli člani plesnega kluba ADC, ki so skupaj s priznanim slovenskim koreografom posneli plesni video, ki vas pusti odprtih ust. Aljoša Moderendorfer je uveljavljen plesni koreograf, član plesne skupine Maestro, ki je z ajdovskimi plesalci posnel promocijski video, s katerim želi opozoriti nase na plesnem kampu Whogotskillz.. Video je snemal, uredil in zmontiral Nikola Janusic, dogajanje pa je bilo postavljeno v podhodu železniske postaje v Ljubljani. V spodnjem videu pa boste hitro prepoznali tri člane plesnega kluba ADC, Davida Prosena, Nino Ukmar ter Kostjo Komel Širok.

 

Lokalne Ajdovščina

#šport, #ples

Kolofon