Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Vlog: OLLO - vrhunske slušalke in inovativna nizkotonska blazina

V tem tednu vam na našem portalu predstavljamo malce drugačen vlog, podjetniški vlog. MJ+ je posebna Facebook stran namenjena vlog predstavitvam mladih zagonskih podjetij. V eni izmed njihovih zadnjih objav predstavljajo Ollo, hitro rastoče podjetje z inovativno idejo na trgu zvoka in avdioinženiringa, ki prihaja iz Vipavske doline.

Skozi današnjo vlog objavo vam predstavljamo hitro rastoče podjetje z inovativno idejo, družbo OLLO, ki je nedolgo nazaj začela prodajati prve izdelke, slušalke za avdioinženirje in ljubitelje visokoresolucijskega zvoka ter inovativne BSETM-nizkotonske blazine (angl. Body Sound Experience), ki v kombinaciji zagotavljajo odlično delovno okolje za avdioprofesionalce kot tudi svojevrstno izkušnjo v domačem kinu ali pri igranju videoigric. Štiričlanska startup ekipa OLLO, ki deluje v sodelavnem prostoru znotraj primorskega tehnološkega parka, je za razvoj produktov potrebovala približno eno leto. Da bi dosegli vrhunske rezultate, so slušalke oblikovali v sozvočju z obliko, velikostjo, lesom in drugimi materiali, ki vplivajo na kakovost reprodukcije zvoka. BSETM-blazino pa so izdelali iz kakovostnega umetnega usnja in jo napolnili s peno z visoko trdnostjo celičnih sten, ki taktilnemu transducerju, ki se nahaja v središču blazine, omogoča uspešen prenos vibracij nizkih frekvenc zvoka v človeško telo.

Ollo

OLLO z novimi produkti meri predvsem na tiste uporabnike, ki nimajo na voljo dovolj prostora za postavitev tradicionalnega glasbenega studia ali pa si delovni prostor delijo s sodelavci, ki bi jih glasnost avdioinženirskega dela motila. Rok Gulič iz družbe Ollo, je takole za spletni portal RTV Slo komentiral njihove vrhunske slušalkein inovativno nizkotonsko blazino: "Namenjene so predvsem avdioinženirjem, profesionalcem, ki delajo v avdiosferi ali video- ali multumedijski produkciji, kjer potrebujejo dobro reprodukcijo zvoka in obenem nimajo neke sobe, v kateri bi lahko to počeli."

Več pa v spodnji vlog objavi MJ+ Startup vlog:

Kolofon