Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Letni bazen v Ajdovščini je odprt

Če gre verjeti vremenoslovcem nas čaka vroče in sončno poletje. Zato je odločitev ajdovskega Zavoda za šport, da odpre vrata letnega kopališča ravno pravšnja. Bazen bo danes obiskovalcem na voljo od 17. junija. Dan odprtih vrat pa pripravljajo v petek, 23. junija. Naj se poletje prične. Vabljeni.

V Športnem centru Ajdovščina so na poletje že pripravljeni. Letno kopališče z obratovanjem pričenja danes, v soboto 17. junija od 13.00 ure dalje, medtem, ko bodo s pestro ponudbo programa Športnih počitnic začeli takoj po zaključku šolskega leta. Dan odprtih vrat napovedujejo za petek 23. junija, od 15 ure dalje. Od sobote 24. junija dalje pa bo bazen obratoval od 9.00 do 19.00 ure.

Letno kopališče nudi odlične možnosti za preživljanje prostega časa. Poleg bazena velikosti 50m x 16m so v okolici zelene površine za zavetje pred soncem v vročih poletnih mesecih ter otroški park, ki je opremljen z igrali, peskovnikom, progo z avtomobilčki ter atraktivnim tarzanom. Nočno kopanje bo potekalo ob sredah in petkih med 20:00 in 23:00 uro, letno kopališče športnega centra Ajdovščina pa bo za rekreativne plavalce v mesecu juliju in avgustu odprto ob torkih in četrtkih med 8:00 in 9:00 uro dopoldan.

Zavod za šport Ajdovščina pa je obenem eden glavnih ponudnikov kakovostnega preživljanja počitnic v Ajdovščini in v svoje vrste vabi s pestro ponudbo programa Športnih počitnic. Začele se bodo takoj po zaključku šolskega leta. Program bo potekal v šestih zaporednih pet dnevnih terminih, od 26. junija vse do 4. avgusta, za otroke od dopolnjenega petega leta starosti dalje. Več na tej povezavi.

 

Lokalne Ajdovščina
Kolofon