Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Letno kopališče v Ajdovščini je odprto

Če gre verjeti vremenoslovcem nas tudi letos čaka vroče in sončno poletje. Zato je odločitev ajdovskega Zavoda za šport, da odpre vrata letnega kopališča ravno pravšnja. Bazen bo danes obiskovalcem na voljo od danes, 16. junija, pa vse do konca počitnic. Naj se poletje prične. Vabljeni.

V Športnem centru Ajdovščina so na poletje že pripravljeni. Letno kopališče z obratovanjem pričenja danes, v soboto 16. junija od 09.00 ure dalje, medtem, ko bodo s pestro ponudbo programa Športnih počitnic začeli takoj po zaključku šolskega leta.

Letno kopališče nudi odlične možnosti za preživljanje prostega časa. Poleg bazena velikosti 50m x 16m so v okolici zelene površine za zavetje pred soncem v vročih poletnih mesecih ter otroški park, ki je opremljen z igrali, peskovnikom, progo z avtomobilčki ter atraktivnim tarzanom. Nočno kopanje bo potekalo ob sredah in petkih med 20:00 in 23:00 uro, letno kopališče športnega centra Ajdovščina pa bo za rekreativne plavalce v mesecu juliju in avgustu odprto ob torkih in četrtkih med 8:00 in 9:00 uro dopoldan.

Zavod za šport Ajdovščina pa je obenem eden glavnih ponudnikov kakovostnega preživljanja počitnic v Ajdovščini in v svoje vrste vabi s pestro ponudbo programa Športnih počitnic. Začele se bodo takoj po zaključku šolskega leta. Program bo potekal v šestih zaporednih pet dnevnih terminih, od 26. junija vse do 3. avgusta, za otroke od dopolnjenega petega leta starosti dalje. Več na tej povezavi.

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice

Kolofon