Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Nina Ukmar evropska prvakinja v Hip Hop plesu!

Leto 2017 nam kar naprej prinaša odlične športne rezultate v Vipavsko dolino. Za nov velik uspeh je danes na Poljskem poskrbela mlada Ajdovka, Nina Ukmar. Članica plesnega kluba ADC je namreč postala evropska prvakinja v Hip Hop plesu med članicami. Čestitamo!

Ajdovski plesalci in plesalke nadaljujejo z odličnimi rezultati na domačih in tujih prizoriščih. Na evropskem prvenstvu v Hip Hop plesih, ki se pravkar odvija na Poljskem se je fantastično odrezala Nina Ukmar, ki se lahko pohvali, da je trenutno najboljša hip hop plesalka  v Evropi.

Nina Ukmar je po zelo uspešnih nastopih v mladinskih vrstah lansko leto prvič tekmovala v močni članski konkurenci. Kljub generacijskemu prestopu, si je z odličnimi nastopi tudi letos zagotovila mesto v slovenski reprezentanci, s katero se je pravkar udeležuje evropskega prvenstva na Poljskem. Preteklo leto je v svojem krstnem nastopu med članicami zasedla 11. mesto, danes, leto pozneje, pa si je pokorila celotno Evopo in se bo tako v rojstno Ajdovščino vrnila kot novopečena evropska prvakinja! Obenem pa je to tudi doslej največji slovenski uspeh na področju Hip Hop plesa! Kapo dol!

Več sledi ....

Lokalne Ajdovščina

#šport, #ples

Kolofon