Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Še druga kolajna za ajdovski ples na evropskem Hip Hop prvenstvu!

Plesalci plesnega kluba ADC še naprej nadaljujejo z izvrstnimi uspehi na Poljskem, kjer poteka evropsko prvenstvo v Hip Hop plesih. Po veliki petkovi zmagi Nine Ukmar med članicami, se je včeraj izkazala tudi plesna ADC formacija Presha, ki je v hudi konkurenci osvojila odlično tretje mesto. Čestitke!

Že v petek zvečer smo poročali o velikem uspehu mlade ajdovske plesalke Nine Ukmar, ki si je med članicami pokorila celotno Evropo in se več kot zasluženo veseli naziva najboljše Hip Hop plesalke na stari celini. No, s tem pa uspehov za ajdovske plesalce in plesalke še ni bilo konec. Včeraj so bila na sporedu tekmovanja v ekipnih formacijah in tudi tu so se plesalci ADC-ja odlično izkazali. S formacijo, ki nosi naslov Presha, so se najprej uvrstili v veliki finale, nato pa ponovili vrhunski nastop in si zasluženo priplesali bronasto kolajno.

V formaciji Presha so za ajdovski ADC nastopili: Nina Ukmar, Alhaji Saliu, Anja Pertovt, Maruša Leban, Nika Kobol, Brigita Kustrin, Tara Pahor, Sanja Stibilj, David Prosen, Amina Rebek, Gaja Podgornik, Fozia Saliu, Zala Drofenik, Ana Kobler, Kostja Komel Nardin, Hana Komel Nardin, Manca Kržišnik in Lana Stibilj. Spet nam torej ne preostane drugega kot: Kapo dol punce in fantje. Ajdovščina je slovenska Hip Hop prestolnica.

ADC Plesni center Ajdovščina

Lokalne Ajdovščina

#šport, #ples

Kolofon