Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

ADC odlično tudi na domačem plesnem odru

Potem, ko so si plesalci Plesnega kluba ADC iz Ajdovščini pokorili Evropo, nadaljujejo z uspehi tudi na domačem prizorišču. V Ljubljani je potekalo državno prvenstvo v modernih tekmovalnih plesih. Plesalci ADC so se izkazali v vseh tekmovalnih disciplinah, ponovno pa je izstopala Nina Ukmar, ki je postala že tretjič državna prvakinja.

Kot rečeno je v preteklih dneh v Ljubljani potekalo državno prvenstvo v modernih tekmovalnih plesih. Plesalci ADC so se izkazali v vseh tekmovalnih disciplinah in dosegli sledeče rezultate: Nina Ukmar 5.mesto v battlu, Martin Marc 4.mesto v electric boogie ter skupno uvrstitev oziroma pokal Slovenije 1.mesto, Hana in Kostja Komel Nardin 4.mesto hip hop pari člani, Mladinska formacija hip hop 9.mesto (Gal Stibilj, Evelin Bajc, Nina Ličen, Elena Oraščanin, Tjaša Pegan, Particija Boben, Lana Pizzoni, Pamela Gavrilova, Katjuša Gorkič, Elin Trobec, Ema Slokar, Nick Keber, Mariša Novinc), Mala skupina Hip hop člani 3.mesto (Brigita Kuštrin, Nina Ukmar, Ana Kobler, Gaja Podgornik, Sanja Stibilj, Amina Rebek, Manca Kržišnik).

Podobno kot na evropskem odru si je Nina Ukmar pokorila konkurenco tudi na domačem prizorišču in se že tretjič razveselila naslova državne prvakinje. 4. mesto pa je osvojila članska formacija PRESHA, ki je na evropskem odru sicer dosegla bronasto kolajno.

V kategoriji hip hop solo pionirjev pa sta Tim Vodopivec in Nick Keber, kot novinca v tem tekmovanju,osvojila 13. in 14. mesto.

Lokalne Ajdovščina

#šport, #ples

Kolofon