Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Na ajdovski bazenu se vračajo City games

Legendarne Igre brez meja, ki so pred četrt stoletja pred TV ekrane prikovale množice gledalcev, so se v zmanjšanem obsegu pred leti vrnile kot City games. Ena od kvalifikacijskih tekem osme sezone bo tudi letos na letnem kopališču v Ajdovščini in sicer v torek, 15. avgusta, ob 19:30.

Na ajdovskem letnem kopališču bo tudi letos potekala polfinalna tekma City Games, nekoč tako zelo popularnih Iger brez meja. Dogodek, ki je že lansko leto do zadnjega kotička napolnil tribune okrog bazena in močno popestril poletno dogajanje v mestu, bo tokrat potekal na praznični dan, v torek, 15. avgusta, s pričetkom ob 19.30.

Ajdovščina bo na letnem kopališču gostila eno od slovenskih polfinalnih tekem prireditve Igre mest (City Games), pomanjšane različice nekdanjih Iger brez meja. Naše mesto bo seveda uradno zastopala tudi domača ekipa, sestavljena iz nekdanjih odličnih športnikov, za sestavo ekipe pa bo poskrbel kar ajdovski Zavod za šport. Lansko leto nas je zastopala ekipa Triatlon kluba Ajdovščina, ki je sicer verjela, da ji lahko uspe preboj v slovenski finalni obračun, vendar ji kljub borbenosti in požrtvovalnosti, na koncu to žal ni uspelo. Bilo je dovolj le za četro mesto. Z zabavnimi igrami v bazenu so se v prejšnjem poletju najbolje spopadli Velenjčani in Kamničani, ki se jim je uspelo uvrstiti v finale.

Kljub rahlemu rezultatskemu neuspehu, pa je lanska prireditev odlično uspela in je bila super poživitev za naše mesto, dokaz za to so bile polne tribune navijačev, predvsem pa pravo poletno vzdušje. Verjamemo, da bo enako ali pa še bolje tudi letos.

city games 2016 (32)

 

* Foto: Triatlon klub Ajdovščina

Lokalne Ajdovščina

#počitnice

Kolofon