Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Izpopolnite svoje znanje analogne ter digitalne fotografije

Oktober je pravšnji mesec za učenje novih znanj in iskanje novih izkušenj. Vsi tisti, ki vam je blizu digitalna in analogna fotografija imate sedaj možnost, da svoje znanje še dodadtno nadgradite. Priključite se fotografski delavnici, ki jo pripravlja Klemen Bizjak, uveljavljen domač fotografski mojster.

Klemen Bizjak je priznan domači fotografski mojster, ki ga v zadnjem času opazimo predsvem kot ljubitelja analogne fotografije. Za seboj ima že več samostojnih in skupnih razstav, poznamo pa ga tudi kot organizatorja dobrodelnih akcij. Njegovo delo lahko spremljate na blogu KlemenBizjak.com.

V mesecu oktobru bo imel zopet 10 urno foto delavnico - tečaj. Digitalna in analogna fotografija. Primerna bo za začetnike in za tiste, ki že mislite da kaj znate. Delavnica bo potekala v studiu, temnici in na terenu. Na sporedu bodo tri srečanja po tri ure ter zaključek delavnice in razstava del. Delavnica bo potekala ob sobotah, od 18h do 21h, v prostorih podjetja Biterra v Ajdovščini. Ne potrebujete lastne opreme. Vse lahko dobite na delavnici. Delavnica bo mešana - digitalno / analogna. Zainteresirani se javite na mail klemen.bizjak@biterra.si ali preko messengerja. Število je omejeno.

Lokalne Ajdovščina
Kolofon