Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

V Ajdovščini največje drsališče na Primorskem

Drsališče, ki že stoji v ajdovskem grajskem obzidju bo ponovno prava poživitev v teh zimskih in prazničnih dneh. Da bo letos zadeva še boljša in še zanimivejša, pa so poskrbeli organizatorji, ki so tokrat postavili kar 500m2 veliko drsalno ploščo. Zabava se začenja v soboto, 9. decembra. Vabljeni.

Za še bolj praznično decembrsko vzdušje, bo tudi letos poskrbelo ajdovsko drsališče v grajskem obzidju. Letos še večje kot prejšnja leta, razprostira se na kar 500 kvadratnih metrih, kar pomeni, da gre za največje drsališče na Primorskem. Seveda pa bo poleg tudi  zanimiv spremljevalni program, organiziran bo turnir v curlingu in še kaj se bo našlo.

Drsališče bo občanom na voljo vse do konca januarja, vsak delavnik med 15. in 19.30 uro, med vikendi in prazniki pa med 14. in 22. uro. Cena drsanja je 2,5 €/h, všteta je tudi izposoja drsalk. Za spremljevalce pa bodo na voljo topli napitki, čaj, kuhano vino, vroča čokalda in razni sokovi. V januarju bo za šolske in druge organizirane skupine drsališče  na voljo v dopoldanskem času, po predhodnem dogovoru z Marjanom Krpanom (041 754 753).

Drsališče prične z obratovanjem v soboto, 9. decembra ob 14. uri. Vabljeni na ledeno zabavo.

IMG_3208

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice

Kolofon