Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Vabljeni na Božični sejem v Ajdovščino

Da bo december v mestu tak kot mora biti, bo tudi letos poskrbel ajdovski Božični sejem. Tokrat na sporedu 16. in 17. decembra na Lavričevem trgu, v primeru slabega vremena pa bo dogajanje v in pred Dvorano Prve slovenske vlade. Ponovno vas čaka bogata ponudba stojnic in pester spremljevalni program, manjkal pa ne bo niti Božiček. Vabljeni.

December bo prazničen in vesel tudi v Ajdovščini. Prinesel nam bo Božično novoletni sejem, ki bo potekal v soboto in nedeljo, 16. in 17. decembra 2017, v središču mesta, na Lavričevem trgu. Če pa bo vreme nagajalo se bo vse skupaj odvijalo v in pred Dvorano Prve slovenske vlade. Na sejmu se bodo na stojnicah predstavljali lokalni ponudniki lokalnih izdelkov in pridelkov ter unikatnih izdelkov. Stojnice bodo na trgu stale od 9. zjutraj pa vse do 19. zvečer. Sejemsko dogajanje pa bodo popestrili s plesnimi in drugimi ustvarjalnimi delavnicami za najmlajše. V soboto popoldan nas bo v spremstvu škratov obiskal Božiček, po njem pa bo veselo vzdušje pričarala domača glasbena skupina Anah. V nedeljo dopoldan nas bo med stojnicami obiskalo gledališče KuKuc Maša in Medo, popoldan pa bo za zabavo poskrbela zasedba Ad Hoc.

Najboljše praznično vzdušje pa boste poleg glasbe in plesa pričarali vi, s svojim obiskom, zato ste vabljeni, da se nam v čim večjem številu tudi pridružite.

Božiček v Ajdovščini

Program dogajanja:

SOBOTA, 16. 12. 2017
9h – 18h: Sejem z lokalnimi ponudniki lokalnih izdelkov in pridelkov ter unikatnih izdelkov
9h – 13h: Društvo Tomos klapa Ajdovščina
10h – 13h: Fuldoro: Tačke na patrulji ter igra in ples za otroke vseh starosti
14h – 15h: EL1 plesna scena: Vila in nagajivi škrat – plesna animacija pred prihodom Božička
15h – 16h: Prihod Božička
16h – 18h: Glasbena skupina: Anah

NEDELJA, 17. 12. 2017
9h – 17h: Sejem z lokalnimi ponudniki lokalnih izdelkov in pridelkov ter unikatnih izdelkov...
9h – 13h: Ljubitelji starodobnih vozil Vipavska Dolina
10h – 13h: KUKUC gledališče: PRAZNIČNA MINEŠTRA z animacijo in plesom za otroke vseh starosti
14h – 17h: DELAVNICE ZA OTROKE: Praznična likovno glasbena experimentalnica z Nike - Pravljični snežaki v družbi z navihanimi inštrumenti
15h – 17h: Glasbena zasedba Ad Hoc

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #zabava

Kolofon