Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Prosta delovna mesta v ajdovski Hiši mladih

Mladinski center Hiša mladih, Inštitut za mladinsko politiko ter Mladinski svet Ajdovščina vabijo vse mlade, zainteresirane za delo v mladinskem sektorju, k prijavi na razpisana prosta delovna mesta. Teh je na voljo kar 5 in so lahko odlična izkušnja za vašo nadaljnjo kariero.

Vsi, ki bi želeli pridobiti dragocene izkušnje na področju mladinskega dela, imate sedaj priložnost, da se pridružite organizacijam, ki delujejo v ajdovski Hiši mladih. Na voljo je kar pet delovnih mest, vse za mlade do 29. let in vse za določen čas desetih mesecev. Eno osebo potrebuje Mladinski center, po dve pa iščejo na Mladinskem svetu ter Inštitutu za mladinsko politiko.

Mladinski center Hiša mladih išče nekoga za izvajanje mladinskih programov v sodelovanju z mladimi (projekt MC hiša mladih na obisku), organiziranje in vodenje prostovoljcev, koordinacija izvedbe delavnic za otroke, vodenje mentorskih sestankov, sodelovanje pri organizaciji festivalov, organizacija počitniškega varstva otrok in mladostnikov, sodelovanje pri pripravi programov in delavnic s ciljem vključevanja mladih izvajalcev, evidentiranje sodelujočih ter pripravo poročil o projektih. Več na TEJ POVEZAVI.

Mladinski svet Ajdovščina potrebuje dve osebi za boljšo povezavo organizacij članic in pa za pomoč pri pripravi strategije za mlade v občini Ajdovščina, saj le ta poteče v tem letu. Razpis bo kmalu na voljo.

Inštitut za mladinsko politiko pa išče dve osebi za pripravo in izvajanje programa dela inštituta, komunikacijo z lokalnimi podjetji, komunikacijo in koordinacijo mladih ter mentorstvo mladih. Več na TEJ POVEZAVI.

Še več prostih delovnih mest v Občini Ajdovščina pa najdete na TEJ POVEZAVI.

Lokalne Ajdovščina
Kolofon