Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Sara Ličen do dveh naslovov državne prvakinje

V Mariboru je pretekli vikend potekalo plavalno državno prvenstvo za dečke in deklice, ki je precej veselja prineslo tudi v Plavalni klub Ajdovščina. Sara Ličen je namreč osvojila kar dva naslova državne prvakinje, v disciplinah 50 in 100 metrov delfin. Čestitamo.

Štajerska prestolnica je bila med petkom in nedeljo prizorišče plavalnega državnega prvenstva dečkov in deklic v 25 metrskem bazenu. Na pot je seveda krenila tudi četa ajdovskih plavalcev in plavalk, ki postajajo tudi v slovenskem merilu vse pomembnejši člen in zelo resna konkurenca ostalim, precej bolj uveljavljenim plavalnim klubom.

Ajdovsko najmočnejše orožje je mlada plavalka Sara Ličen, ki se je v Mariboru veselila kar dveh državnih naslovov. Vso konkurenco je premagala v disciplini delfin, tako na 50, kot tudi na 100 metrov. Izjemno lep uspeh, ki bo zagotovo prava motivacija tudi za njeno prihodnost in tudi za ostale člane ajdovskega kluba. Sara Ličen je poleg dveh  naslovov prvakinje in tudi osebnih rekordov, dosegla še 6. mesto na 200 metrov prsno.

Na prvenstvu so se osebnih rekordov razveselili še Manuel Mislej, Tjaš Pahor in Gal Breški Čoklc. Čestitke vsem plavalcem in plavalkam ter njihovim trenerjem.

Vse rezultate najdete na TEJ POVEZAVI.

 

* Fotografija: Plavalni klub Ajdovščina

Lokalne Ajdovščina

#šport, #plavanje

Kolofon