Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Vabljeni k vpisu v vrtec za šolsko leto 2020/21

Začetek novega leta je vedno tudi čas, ko je potrebno najmlajše otroke vpisati v vrtec za prihajajoče šolsko leto. Tudi letos seveda ni nič drugače. Otroški vrtec Ajdovščina bo nove malčke medse sprejemal od ponedeljka 24. februarja pa do petka, 28. februarja. Ne zamudite.

Starše predšolskih otrok obveščamo, da bo vpis otrok v vse enote in oddelke vrtca letos potekal v času: od ponedeljka 24. februarja 2020 do petka 28. februarja 2020.

V vrtcu Ob Hublju bodo vpisovali otroke za vrtce: Ob Hublju, SŠ V. Pilon, Črniče, Selo in Vipavski Križ; V vrtcu na Ribniku bo vpis otrok za vrtce: Ribnik, Ribnik – montessori, Lokavec, Budanje in Col;  V vrtcu Vipava bo potekal vpis za vrtce Vipava, Vrhpolje in Podnanos.

Obrazce za vpis starši dobite v vrtcu ali na spletni strani mojedete.si. S seboj prinesite enotne matične številke obeh staršev in otroka, ker jih potrebujete pri izpolnitvi vloge za vpis.

Starše otrok, ki so v vrtec že vključeni, pa bi želeli z novim šolskim letom za svojega otroka: spremembo enote vrtca, zamenjavo programa (celodnevni, poldnevni, oddelek z elementi montesssori, klasični oddelek) ali odložitev všolanja v prvi razred, obveščamo, da morate po novem izpolniti poseben obrazec, ki ga podpisanega oddate pomočnici ravnateljice v tednu, ko poteka redni vpis za šolsko leto 2020/2021.

Starši, ki ste oddajali vloge med letom, pa zaradi zasedenosti vrtca vašega otroka nismo mogli sprejeti naprošamo, da oddate novo vlogo v času rednega vpisa, v kolikor še vedno želite vpisati otroka v naš vrtec. Starši, ki imate otroka že vključenega v naš vrtec, ga za prihodnje šolsko leto ne vpisujete ponovno.

Vloge sprejemamo v tednu rednega vpisa po pošti, lahko pa jih prinesete osebno na tri zgoraj navedene enote vrtca.

Uprava vrtca

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice

Kolofon