Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Vlog: La ratatouille po ajdovsko

Spet je petek in spet je čas za novo vlog objavo. Tokrat malce drugačno, saj vam predstavljamo spletno stran Les recettes, ki so jo pripravili dijaki Srednje šole Veno Pilon in za njo prejeli lepo priznanje. Obenem pa si lahko v video posnetku ogledate, kako nastane tradicionalna francoska jed Ratatouille.

Arnes in Register.si, ki je skrbnik slovenske nacionalne domene, sta skupaj z Gospodarsko zbornico Slovenije objavila seznam slovenskih spletnih oskarjev Netko za najodličnejše digitalne projekte v letu 2017. Zmagovalce iz posameznih kategorij lahko najdete na spletni strani nagrade Netko. Nagrada je v prvi vrsti namenjena izpostavitvi zanimivih in koristnih projektov, spletnih osebnosti in predstavitvi presežkov slovenskega spletnega komuniciranja.

V tekmovalni kategoriji »si. za šolo?«  je slovenskega spletnega oskarja prejela Srednja šola Veno Pilon iz Ajdovščine za projekt Les recettes. Spletna stran je ustvarjena z Arnes Spletom, ki temelji na odprtokodni platformi WordPress. Spletna stran je delo dijakinj Nike Marušič in Tine Mozetič, na njej pa najdete recepte za pripravo najboljših francoskih jedi. Skladno s tematiko je stran tako v slovenskem kot v francoskem jeziku, na njej najdete tudi video posnetke, ki vam bodo pomagali pri pripravi jedi.

Ob tej priložnosti Arnes čestita Srednji šoli Veno Pilon Ajdovščina za prejem nagrade in odlično izdelano spletno stran.

Kolofon