Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

FOTOIDEJA MESECA - Najlepši utrinki Vipavske doline

Predstavljamo novost: FOTOIDEJA MESECA. Lokalne Ajdovščina objavljajo nagradni foto natečaj za najboljšo fotografijo meseca z motivi Vipavske doline. Z novim foto natečajem iščemo fotografije, ki so uspele ujeti najlepše utrinke Vipavske doline. Objavljamo, delimo in nagrajujemo najboljše lokalne fotoideje.

Dobro ujet trenutek pove zgodbo. Ne le tista mavrica, ki jo fotografiramo vsi. In tudi ne samo temni oblaki, ki so svetlobo zrežirali v osupljivo predstavo na našem nebu. Življenje je tudi povsod drugje. Stara hiša na koncu vasi, ki jo objema razkošje narcis. Radič na tržnici in nogometaši med treningom. Potoček ob stezi in karte v gostilni in delo v vinogradu. Kruh in marmelada. Domače. Naše. Lepo in velikokrat zelo posebno, drugačno. Kot je drugačna naša dolina.

Poglejte skozi objektiv z očmi pozornega opazovalca. Zgodba se bo izpisala sama.

Pošljite nam svoje najbolj uspele posnetke in sodelujte v natečaju Fotoideja meseca, ki ga Lokalne Ajdovščina prirejamo v sodelovanju z vipavskimi vinarji in turistično destinacijo Vipavska dolina. Najboljše fotografije bomo vsak mesec objavili na spletnem portalu, avtor zmagovalne fotoideje meseca pa bo deležen posebnega razvajanja pri enem od vipavskih vinarjev. To pa še ni vse! Uredniški svet spletnega portala Vipavska dolina bo vsak mesec pregledal vse prispele fotografije. Med vsebinsko najbolj zanimivimi bo lahko nekatere izbral za objavo v okviru promocije turistične destinacije Vipavska dolina. V tem primeru bo avtorjem fotografij ponudil odkup. Zato še namig: največ štejejo ideje in zgodba, ki jo pripoveduje v fotografijo ujeti trenutek.

Vabimo vas, da fotografije objavljate tudi na družbenem omrežju Instagram s heštegom #fotoideja #vipavskadolina #vipavavalley

 

VAŠE FOTOGRAFIJE SPREJEMAMO NA ELEKTRONSKEM NASLOVU INFO@LOKALNE-AJDOVSCINA.SI ali pa na naši Facebook strani Lokalne Ajdovščina.

 

 *Naslovna fotografija: Iztok Snoj

 

 

Lokalne Ajdovščina

#fotogalerija, #vipavskadolina, #turizem

Kolofon