Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Električna kolesa - Novost v turistični ponudbi Vipavske doline

V zadnjih letih so med rekreativci in turisti vse bolj in bolj priljubljena električna kolesa, s katerimi je vožnja prava avantura, obenem pa tudi lep način premagovanja zahtevnejših vzponov. Po zaslugi družinskega podjetja RockVelo je sedaj tudi v Vipavski dolini možno najeti tovrstna kolesa. Prepričajte se v nedeljo, v Skriljah, na dnevu odprtih vrat.

V nedeljo, 15. aprila v Skriljah vabijo na kolesarsko popoldne. Svoja vrata odpira družinsko podjetje RockVelo, ki nudi izposojo električnih gorskih koles. Gre za novost v naši regiji, ki omogoča brezskrbno odkrivanje lepot Vipavske doline. Kolesarjenje z električnim kolesom je primerno za vsakogar, ne glede na starost, spol ali kondicijo. Električno gorsko kolo vas z lahkoto popelje po stranskih poteh ter na razgledne točke, kjer pogled seže vse do morja!

Električno kolo ohranja bistveno lastnost kolesarjenja; za premikanje naprej moramo poganjati pedala! Vrhunska električna kolesa nimajo "ročice za plin" in pomoč motorja nam je na voljo le, ko kolesarimo! Bistvena prednost teh električnih koles je, da nas spodbujajo pri rekreaciji ter nudijo ravno toliko pomoči, kot je potrebujemo. Končno se boste lahko podali na izlet brez strahu, da bo razdalja ali strmina za vas prezahtevna.

Na nedeljskem dogodku v Skriljah boste lahko brezplačno preizkusili električna gorska kolesa ter posebno otroško prikolico. Odkrivanje skritih kotičkov Vipavske doline je zato primerno tudi za družine. Predstavila se vam bo družina Bratina, ki ima s kolesarskim turizmom v Vipavski dolini še velike načrte in si želi sodelovanja ter povezovanja z različnimi ponudniki. Vabljene so vse generacije! 

RockVelo

 

* Vir in fotografije: RockVelo

Lokalne Ajdovščina

#skrilje, #turizem, #vipavska dolina

Kolofon