Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Moja Pobuda: Batuje, Ajdovščina in Gaberje

Nadaljujejo se delavnice v pomoč projektu Moja Pobuda, participativni proračun v občini Ajdovščina. Doslej je bilo izvedenih polovico delavnic. V tednu ki prihaja, bodo delavnice v Batujah za območje Dolina - zahod, v Ajdovščini in v Gaberjah, za območje Vipavski griči.

Za vsa tri območja bodo to zadnje delavnice, zato vabljeni vsi, ki razmišljate o oddaji pobude, pa se na tem območju delavnic še niste udeležili. Udeležba je smiselna tudi iz razloga povezovanja med pobudniki in združevanja pobud.

Najpogostejše pobude, ki so se na delavnicah pojavljale do sedaj, so prometne ureditve cest, odvodnjavanje, zunanji fitnesi, označevalne table in športni park. Vsi, ki želite redno spremljati dogajanje, vabljeni na spletno stran: https://www.ajdovscina.si/mojapobuda/, svoje zanimanje pa lahko izrazite tudi s potrditvijo prisotnosti na Facebook dogodku

Občina Ajdovščina je s participativnim proračunom orala ledino v Sloveniji. Nadeli pa smo mu bolj prijazno ime – Moja pobuda. Izkazalo se je, da imate občani veliko zanimivih idej in mnoge smo s skupnimi močmi že pospremili v življenje. Vabimo vas, da izkoristite novo priložnost, se povežete z drugimi krajani, oblikujete dobre projekte in poskrbite za podporo tem projektom. Sami najbolje veste, kaj je za vaš kraj najbolj primerno in potrebno ter kako ga narediti še bolj prijaznega za življenje.

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #mojapobuda

Kolofon