Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

V ajdovski Hiši mladih deset podjetniških pogovornih večerov

Na Inštitutu za mladinsko politiko, v sklopu projekta 10 podjetnih, prirejajo zanimive pogovorne večere na temo podjetništva. V svojo družbo so povabili 10 takšnih in drugačnih podjetnikov iz Ajdovščine in okolice, ki vam bodo razkrili svoje skrivnosti na poti do poslovega uspeha. Kot prvi bo na oder stopil kuharski mojster Tomaž Kavčič.

V številnih medijih lahko beremo zgodbe o uspehu podjetnikov. Velikokrat pa je v teh zapisih izpuščen najpomembnejši del na področju podjetništva. To je trdo delo, tveganje, znoj in negotovost. Z desetimi povabljenimi podjetniki, se bomo pogovarjali prav o tem – kako s trdim delom in zaupanjem v svoje znanje premagati ovire. Slednji nam bodo zaupali svoje zgodbe o vzponih in padcih v njihovih karierah. Inštitut za mladinsko politiko želi s projektom 10 podjetnih sporočiti vsem mladim, da je za uspeh v življenju potrebna potrpežljivost in vztrajnost na vseh področjih, kjer so dejavni.  Poleg tega želijo mlade posameznike spodbuditi k razmišljanju o svoji podjetniški karieri. V Hiši mladih bodo predstavili 10 uspešnih podjetnikov z različnih področij. Vsak od njih ima zanimivo zgodbo, ki jo je pripravljen deliti med obiskovalci.  

Podjetniški večeri bodo potekali vsak drugi četrtek med 26. aprilom. in 5. julijem. ter 30. avgustom. in 11. oktobrom. ob 20.00 uri. Vljudno vabljeni v MC Hiša mladih na prvi večer 26. aprila, ko se nam bo pridružil Tomaž Kavčič iz gostilne Pri Lojzetu iz dvorca Zemono. Več o samem dogodku si lahko preberete na facebook strani.

Večeri podjetnikov

»Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.«

 

Lokalne Ajdovščina

#podjetništvo, #izobraževanje, #mladi

Kolofon