Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Ajdovščini priznanje Andragoškega centra Slovenije

Župan Tadej Beočanin ter Katarina Ambrožič in Erika Zavnik iz oddelka za družbene zadeve so na slovesni prireditvi Andragoškega centra Slovenije, ob začetku Tedna vseživljenjskega učenja, prevzeli priznanje, ki ga je Občina Ajdovščina prejela za promocijo učenja in znanja odraslih za leto 2017.

Kot poroča spletna stran Občine Ajdovščina Andragoški center Slovenije podeljuje priznanja za spodbudo k vključevanju v učenje. To namreč pomembno vpliva na naše zdravje, zaposljivost, na to, kako dobro se učijo naši otroci … Le opolnomočeni posamezniki spreminjajo sebe in svet na bolje ter so odličen navdih ostalim, da nadaljujejo s svojim razvojem.

Med organizacijami je nagrado za leto 2017 osvojila Občina Ajdovščina, ki s pomočjo strategije, podpornih analiz in programov ciljno vlaga v svoje najbolj ranljive prebivalce: mlade, brezposelne in ljudi s podeželja. »Z izboljševanjem dostopnosti učenja in povezovanjem gospodarstva z javnimi zavodi in društvi zadovoljujejo najbolj aktualne potrebe v lokalnem okolju,« je še zapisano v obrazložitvi.

 

* Vir in fotografija: Občina Ajdovščina

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice

Kolofon