Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Vabilo k sodelovanju pri dogodku INCASTRA – Dan ajdovske industrije in podjetništva

Lani smo v Ajdovščini začeli pisati novo zgodbo, poimenovano INCASTRA – Dan ajdovske industrije in podjetništva. Lanski uspeh dogodka se je izkazal kot dobra promocija podjetij in domačega gospodarstva, prav zato tudi letos organizatorji k sodelovanju vabijo vsa ajdovska podjetja, ki želijo odpreti svoja vrata in predstaviti svojo zgodbo širši javnosti.

Lansko leto so organizatorji k sodelovanju uspeli pritegniti veliko podjetij, pri katerih so vsi obiskovalci dobili poglobljene informacije o ajdovskih podjetjih. Letos si to številko želijo še povečati in prikazati še več uspešnih zgodb. Zavedajo se, da je Ajdovščina, mesto industrije, podjetništva in mnogih priložnosti.

Dvodnevni dogodek bo letos potekal 21. in 22. septembra 2018 in je namenjen predstavitvi ajdovske industrije in podjetništva. Prvi dan je namenjen šolajoči se mladini, drugi dan pa bo dogajanje bolj razgibano, družabno obarvano in namenjeno širši javnosti. Dogajanje bo potekalo na osrednjem prizorišču, ki bo tudi letosna letališču v Ajdovščini.

Incastra - Dan ajdovskega gospodarstva

Obiskovalcem dogodka se bo na zanimiv način predstavilo čim več ajdovskih podjetij in njihove dejavnosti, ki so lahko zgled marsikateremu podjetju na slovenskem in po svetu ter nam v velik ponos. Zato vabijo k sodelovanju čim več podjetij in z gospodarstvom povezanih organizacij, saj lahko z dogodkom kot je Incastra razširimo in utrdimo dober glas o domači gospodarski dejavnosti ter spodbudimo povezovanje različnih sektorjev.

Za več informacij o samem dogodku in oblikah sodelovanja so vam na voljo na telefonskih številkah 05 366 47 50 ali 041 437 785 in elektronskem naslovu neja.fakin@lu-ajdovscina.si.

Za več informacij spremljate spletno stran dogodka.

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #gospodarstvo

Kolofon