Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Izjemno spodbudni rezultati Mladinskega hotela Ajdovščina v prvi polovici leta 2018

Hiter razmah turizma v Vipavski dolini seveda daje rezultate tudi pri ponudnikih nočitvenih zmoglivosti. Teh je v tem času še premalo glede na povpraševanje. Zato ne čudi, da Mladinski hotel v Ajdovščini, ki je s svojimi 50. ležišči eden izmed večjih ponudnikov prenočišč v našem okolju, beleži odlične rezultate v prvi polovici letošnjega leta.

Mladinski hotel Ajdovščina v prvi polovici leta 2018 beleži izjemno povišanje števila nočitev, kar priča, da je bil ves trud ekipe mladinskega hotela prejšnjih let, navkljub hudi zimi, upravičen in letos tudi nagrajen. Vidni so rezultati vključevanja v interesna združenja in pridobitvama licenc - Kolesarjem in pohodnikom prijazna nočitveni objekt.

Poleg tega pa se v zadnjih dveh letih pozna pravilna usmeritev občine Ajdovščina v turizem, združevanje ponudbe pod blagovno znamko Vipavska dolina in inovativna, prodorna ponudba, mladih podjetnikov, katerim Mladinski hotel Ajdovščina pomaga od samih začetkov. Vsekakor pa vsemu v zadnjih dveh mesecih pripomore uvrstitev destinacije Vipavska dolina v TOP 10 destinacij Lonely planet-a.

Mladinski hotel Hiša mladih Ajdovščina

V letu 2018 je 845 gostov opravilo 2.007 nočitev. V istem obdobju leta 2017 pa je 692 gostov prenočevalo 1.564-krat. Rezultati pričajo, da je Mladinski hotel obiskalo 22,11 % več gostov in opravilo 28,32 % več nočitev.

Ekipa Mladinskega hotela Ajdovščina si seveda želi, da bi se trend nadaljeval tudi v drugi polovici leta 2018. Napovedi so izjemno spodbudne, dodobra smo že zakorakali v poletje in obiski turistov v Palah so vse pogostejši.

Lokalne Ajdovščina

#turizem, #vipavska dolina, #film

Kolofon