Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Prihaja Summer Spark Festival 2018

Poletje je že dodobra zakorakalo v naše kraje in z njim tudi letos prihaja Summer Spark Festival, ki se bo odvil 10. avgusta v Športnem parku Budanje. Glede na to, da bo letos potekala že četrta izvedba festivala, so se organizatorji potrudili, da bo tudi najboljša do sedaj.

Znan je celoten program nastopajočih. Letošnji headliner festivala je hrvaški zvezdnik Matroda, ki svoje pesmi izdaja pri največji založbi elektronske glasbe na svetu (Spinnin records), nastopa po celotni Evropi, Ameriki in Avstraliji, sodeloval je s Skrillexom, podporo pa je prejel od superzvezdnikov kot so Martin Garrix, Calvin Harris in Diplo.

Na Summer Spark 2018 prihaja tudi trenutno eden izmed vodilnih DJ-jev v regiji Clay Clemens, ki ima svojo rezidenco v klubu Noa (Zrće) in Cirkus (Ljubljana), nastopal pa je že na festivalih Exit, Ultra Europe in Forestland.

To leto bo na Summer Sparku prvič nastopila tudi ženska in sicer simpatična primorka Calixta. Vrača se kralj viralnih remixov Impulz, k nam prihaja tudi Dropheadz, lokalne barve pa bo zastopal Brtinzz.

Ponovno bo dogodek brez vstopnine, poskrbljeno bo za scenski šov ter za lačne in žejne. Ker se dogodka udeleži veliko mladih, so se organizatorji odločili, da še bolj povdarijo, da podpirajo zabavo brez drog in se s tem priključijo ostatlim podobnih dogodkom, ki to že striktno zagovarjajo.

Več na: SummerSparkFestival

Kolofon