Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Letošnje City games bodo v znamenju sosedskega derbija

Že tretje leto zapored se bodo na ajdovskem letnem kopališču zgodile City games, naslednjice nekoč tako zelo popularnih Iger brez meja. Letos bodo še posebej zanimive, saj se bodo za neposredno uvrstitev v finale potegovale le dve ekipi in sicer domača ajdovska ter gostujoča iz Nove Gorice. V sredo 15. avgusta.

Na ajdovskem letnem kopališču bo tudi letos potekala polfinalna tekma City Games, nekoč tako zelo popularnih Iger brez meja. Dogodek, ki vedno do zadnjega kotička napolnil tribune okrog bazena in močno popestri poletno dogajanje v mestu, bo tudi tokrat potekal na praznični dan, v sredo, 15. avgusta, s pričetkom ob 19.30.

Ajdovščina bo na letnem kopališču gostila eno od slovenskih polfinalnih tekem prireditve Igre mest (City Games), pomanjšane različice nekdanjih Iger brez meja. Naše mesto bo seveda uradno zastopala domača, ekipa, ki jo trenutno sestavlja ajdovski Zavod za šport. Za nasprotnika in neposredno uvrstitev v finale pa bo potrebno ugnati sosede iz Nove Gorice, kar zagotovo ne bo mačji kašelj. Obeta se torej pravi poletni derbi, tokrat ne na nogometnem igrišču, temveč v in na vodi. Spektakel je tako zagotovoljen.

Vabljeni na City Games v Ajdovščino

 

 

Lokalne Ajdovščina

#poletje, #ajdovščina, #zabava

Kolofon