Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Adriafoto - nova fotografska storitev v Ajdovščini

Adriafoto je blagovna znamka podjetja Biterra d.o.o. iz Ajdovščine, ki ga mogoče nekateri poznate predvsem s področja prodaje strojev, opreme in rezervnih delov za gradbeno mehanizacijo. Manj znano pa je, da se podjetje poleg tega ukvarja tudi s fotografijo. Znamko Adriafoto sestavlja skupina fotografov in snemalcev, ki se poleg fotografiranja in snemanja po naročilu ukvarjajo tudi z raznimi tečaji fotografije, delavnicami in razstavami, obenem pa sodelujejo pa tudi na raznih projektih.

V njihovi ponudbi poleg storitev fotografiranja izdelkov, arhitekture, raznih prireditev, koncertov, porok, birm in krstov, osebnih portretov, fotografiranja za osebne dokumente po sistemu e-fotograf ter snemanja z dronom najdemo tudi obsežno ponudbo opreme, ki so jo nedavno še razširili, saj so postali zastopniki angleškega podjetja Interfit, znanem po svoji profesionalni fotografski opremi in dodatkih.

Na sedežu podjetja na Vipavski cesti 2c v Ajdovščini vam nudijo tudi najem studia, kjer prirejajo tudi razne delavnice in tečaje na temo fotografije z namenom poučevanja šolarjev in vseh drugih, ki jih zanima fotografija.

Občasno sodelujejo z lokalno skupnostjo. KK Črn Trn, MC Hiša mladih, Vrtec Ajdovščina, Glasbena šola Vinka Vodopivca Ajdovščina, Pilonova galerija in Srednja šola Ajdovščina so le nekateri izmed njihovih stalnih naslovov, sodelujejo pa seveda tudi s številnimi podjetji. 

Znamko Adriafoto in z njo povezan portfelj smo skupaj s sodelavci v podjetju detajlneje razvijali več kot leto dni. Danes tako lahko ponosno rečem, da imamo dobro ekipo profesionalnih fotografov in snemalcev, ki uporablja sodobno fotografsko in snemalno opremo za doseganje najboljših možnih rezultatov. Za vsak projekt se posebej pripravimo, zato smo res veseli, ko dobimo pohvalo s strani naročnika”, pravi lastnik in direktor podjetja Biterra d.o.o., Klemen Bizjak, ki svoje znanje in navdušenje nad fotografijo z veseljem deli naprej, zato je njegova želja, da se jim v prihodnosti pridruži še več navdušenih mladih fotografov. 

Več o njih lahko preberete na njihovi strani: www.adriafoto.com

Lokalne Ajdovščina

#oglas, #fotografija

Kolofon