Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

V galeriji Hiša mladih na ogled dela Valterja Krečiča Černigoja

Ljubitelji umetnosti vabljeni v Galerijo Hiša mladih, v Ajdovščini, kjer novo sezono razstav odpira domači avtor Valter Krečič Černigoj. Zanimive fotografije prikazujejo Ajdovščino in okolico, posebnost le teh pa je, da so posnete z doma narejeno kamero. Razstava bo na ogled do 21. septembra. Vabljeni.

Valter Krečič Černigoj se je rodil leta 1999. Svoje zanimanje za računalništvo in elektrotehniko prenaša tudi v vsakdanje življenje. Pred meseci se je kot udeleženec programa PUM-O odločil, da bo v sklopu samostojnega projekta pripravil lastno fotografsko razstavo fotografij, ki jih je posnel s pomočjo doma narejene kamere. Preko spleta je naročil dele za sestavo fotoaparata.

Valter Krečič Černigoj

Odločil se je, da bo poskušal posneti fotografije narave brez filtrov za infrardeči spekter. V svojem fotografskem opusu se predstavlja s fotografijami: Izvir Hublja, Svoboda, Vijugasta pot, Bela vrata, Skale, Palca, Stiks&stons, Fluvium Fridigum, Štrik, Odsev oblaka, Most, Wakno ljubezni, Klopca, M&J, Pot v neznano I in Pot v neznano II.

Vabljeni k ogledu razstave, ki je na voljo do 21. septembra.

Valter Krečič Černigoj

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #kultura, #razstava, #fotografija

Kolofon