Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Bliža se Incastra - Dan ajdovske industrije in podjetništva

Kmalu bo napočila dolgo pričakovana sobota, 22. septembra, ko bo odprla svoja vrata druga Incastra, dogodek, ki je namenjen predstavitvi in promociji ajdovskih podjetij in gospodarstva. Spoznajte Ajdovščino, mesto industrije in podjetništva in mnogih priložnosti. Že danes pa lahko sodelujete v zelo zanimivi nagradni igri.

Zgodba, kako združiti ajdovska podjetja in uspešne zgodbe na enem mestu, se je začela pisati že lansko leto. Letos, bodo organizatorji zgodbo, ki bo ajdovsko industrijo in podjetništvo ponovno približala celotni Sloveniji nadaljevali.

Zavedamo se, da je Ajdovščina območje z izrazito industrijsko in obrtno tradicijo, in prav vso to industrijo, podjetništvo in obrt si želimo ponovno prikazati na dogodku INCASTRA, kjer bodo ajdovska podjetja odprla svoja vrata in predstavila svojo dejavnost širši javnosti.

INCASTRA vam ponuja priložnost, da spoznate ajdovska podjetja in si ogledate njihove prostore, doživite delovno klimo in se seznanite z delovnimi procesi. Dvodnevni dogodek je namenjen predstavitvi in promociji ajdovskih podjetij, njihovih dejavnosti in gospodarstva širši javnost.

Za več informacij spremljate spletno stran: www.incastra.si

Incastra 2018

V okviru INCASTRE, bo potekala tudi akcija Evropski teden mobilnosti, ki letos poteka pod sloganom »Združuj in učinkovito potuj«. Obiskovalci prireditve bodo na veliki fotografiji mesta iskali različne lokacije in poti do nje, oskrbeli se bodo lahko s propagandnimi letaki akcije, predstavljen bo projekt Sopotniki, ki ponuja brezplačne prevoze upokojencem – ogledati si bo mogoče avtomobil, ki ga je Občina Ajdovščina namenila za projekt. V okviru akcije bodo organizirani brezplačni prevozi na vse oglede podjetij.

Nagradna igra:

INCASTRA nagrajuje. Podelili bomo POLET S PIPISTRELOVIM LETALOM. Kako lahko sodeluješ? Enostavno, obišči Facebook stran Incastra, všečkaj in deli objavo.

Incastra 2018

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #gospodarstvo

Kolofon