Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Novosti na Srednji šoli Veno Pilon Ajdovščina

Začelo se je novo šolsko leto. Na Srednji šoli Veno Pilon Ajdovščina se skozi vse leto dogajajo večji in manjši dogodki, za katere si želijo, da bi (tako kot dober glas) večkrat segli v deveto vas. Ker menijo, da bi vas nekatere dejavnosti utegnile zanimati, vam predstavljamo aktualno dogajanje na ajdovski šoli.

Okolica naše šole je bila to poletje deležna temeljite prenove, ki še ni končana. Poleg vizualne nadgradnje bo obnova ponudila zunanje prostore za učenje in druženje, kar je v skladu s pomembno vizijo naše šole: dijakom in učiteljem omogočiti inovativna učna okolja za še boljše delo.

V četrtek, 20. septembra, ob 18. uri se bomo v Dvorani 1. slovenske vlade v Ajdovščini že tradicionalno poslovili od maturantov. Edinstven dogodek, ko dijake, ki so pred kratkim zaključili šolanje pri nas, spet povabimo medse in skupaj proslavimo njihov in naš uspeh, spremlja recital, ki ga pripravljajo dijaki s svojimi mentorji.

Inovativna učna okolja se tudi sicer spodbuja znotraj razvojnih projektov. Naša šola je vključena v štiri nacionalne razvojne projekte:

    - spodbujanje naravoslovno matematične pismenosti,

    - spodbujanje bralne pismenosti in razvoja slovenščine,

    - spodbujanje podjetnosti,

    - skrb za kakovost v vzgoji in izobraževanju.

 

Za več informacij sem vam na voljo na stasa.benko@ss-venopilon.si ali po telefonu na 051 369 526.

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #šolstvo

Kolofon