Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Priznanje GZS za inovativnost podjetju Incom in sladoledom Leone AL!VE

V okviru dneva inovativnosti je Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologije ter Spiritom podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v podjetjih in javno raziskovalnih zavodih. Med prejemniki priznanje je tudi ajdovsko podjetje Incom.

Podjetje Incom iz Ajdovščine je prejelo srebrno priznanje GZS za inovativnost Izdelkov Leone AL!VE. Na to priznanje so v Incomu še posebej ponosni, saj so med 772 sodelujočimi inovatorji edino podjetje med prejemniki priznanj iz prehranske industrije. To sicer ni prvo prestižno priznanje za njihove sladolede Leone AL!VE. Podjetje Incom je s temi sladoledi letos že slavilo v kategoriji najboljšega sladoleda na področju mlečnih inovacij in prejelo mednarodno nagrado World DAIRY Innovation Awards 2018, prav tako je Leone AL!VE SUPERFRUIT palčka z aronijo prejela veliko zlato medaljo AGRA 2018, Leone AL!VE proteinski sladoled na palčki ter sladoled MINI MEAL jogurt z žitaricami in sadjem na palčki pa sta kot najbolj inovativna slavila letos v Parizu in prejela prestižno mednarodno nagrado Wabel. Največja nagrada pa je dejstvo, da sladolede Leone AL!VE obožujejo ljubitelji dobrega sladoleda po vsem svetu. Najbolje gre v prodajo v Nemčiji in na domačih tleh, zelo radi pa ga imajo tudi v Italiji, na Hrvaškem, v Litvi, na Novi Zelandiji ter v Veliki Britaniji.

Sladoledi Leone AL!VE predstavljajo linijo bolj zdravih sladoledov, ki jim v AL!VE ekipi pravijo tudi sladoledi »BREZ SLABE VESTI«, saj potrošnikom ponujajo funkcionalen sladoled, ki spodbuja zdrav in uravnotežen način življenja. Družino sladoledov Leone AL!VE trenutno sestavljajo proteinski sladoled na palčki, MINI MEAL palčka z grškim jogurtom in SUPERFRUIT palčka z aronijo. Obetajo pa se že novi okusi in oblike tega inovativnega sladoleda iz Ajdovščine, česar se zelo veselimo. 

Sladoled AL!VE prihaja iz ajdovskega podjetja Incom

 

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #gospodarstvo

Kolofon