Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Praznična ponudba oglaševanja na spletnem portalu Lokalne Ajdovščina

Ker se bližajo veseli decembrski dnevi, smo vam na spletnem portalu Lokalne Ajdovščina pripravili posebno praznično ponudbo oglaševanja. Izkoristite priložnost in z njo voščite veselo praznovanje vašim strankam in uporabnikom ali pa objavite vašo praznično ponudbo storitev in izdelkov s katerimi želite prepričati vaše kupce v veselem decembru. Pohitite, saj ponudba velja le do zapolnitve prostih mest oglasnega prostora.

Danes so Lokalne Ajdovščina del vsakdana v ajdovski občini, dnevno nas obišče okrog dva tisoč bralcev. To je lepa in visoka številka, ki obenem potrjuje našo kvaliteto. Center dogajanja na portalu ni več le Ajdovščina, ampak že kar vsa zgornja Vipavska dolina. V mesecu septembru je izšla tudi prva tiskana številka Lokalne Ajdovščina, kar je še pripomoglo k prepoznavnosti medija. Lokalne Ajdovščina so tako, v dobrih štirih letih delovanja, postale vodilni lokalni spletni portal na območju zgornje Vipavske doline, predvsem v občinah Ajdovščine in Vipava.

Prav zato se v zadnjem času precej poslovnih subjetkov odloča za oglaševanje na spletnem portalu Lokalne Ajdovščina, saj jim to vrstno oglaševanja prinaša še večjo prepoznavnost in boljši odziv kupcev, strank ali uporabnikov.  Praznični dnevi, ki so pred vrati, so že po tradiciji čas, ko je potreba po oglaševanju največja. Zato vam na našem spletnem portalu ponujamo možnost, da izkoristite mesec december in s svojimi izdelki ali storitvami poskusite doseči čim širšo javnost. Lahko pa le voščite tistim, ki so vam celo leto stali ob strani in bili zvesti kupci ali uporabniki vaših izdelkov in storitev.

V mesecu decembru vam tako ponujamo praznične, nižje cene oglaševanja, ki jih velja izkoristiti. Izbirate lahko med dvema vrstama oglaševanja ali voščil:

REKLAMNI LETAK NA SPLETNEM PORTALU LOKALNE AJDOVŠČINA

REKLAMNI ČLANEK NA PORTALU LOKALNE AJDOVŠČINA + DELJENJE ČLANKA NA FACEBOOK STRANI, INSTAGRAM PROFILU IN TWITTER PROFILU

Če pa bi želeli prav poseben oglas ali voščilo po vaši želji, vam z veseljem prisluhnemo in poskusimo ugoditi vašim željam.

Za naročila in informacije pišite na INFO@LOKALNE-AJDOVSCINA.SI ali pa pokličite na telefonsko številko 041 586 063

* Praznična ponudba velja do zapolnitve prostih mest oglasnega prostora

Lokalne Ajdovščina
Kolofon