Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Svetovni festival plesnih talentov tudi v znamenju ajdovskega plesnega centra ADC

V italijanskem Bergamu je nedolgo nazaj potekalo plesno tekmovanje Best Dance talents World cup, ki se ga je udeležil tudi ajdovski plesni klub ADC. Kot je to sedaj že navada, so se mladi plesalci in plesalke tudi tokrat domov vrnili s polnimi rokami odličij. Čestitke.

Plesna tekma v Bergamu, le streljaj od Milana, je potekala v napetem vzdušju, saj se je za zmagovalne stopničke potegovalo veliko talentiranih mladih plesalcev z vsega sveta. Barve ajdovskega ADC-ja so zastopali solista Lana Gorkič in Tim Vodopivec, dvojica Katjuša Gorkič in Evelin Bajc ter pionirska formacija Bandits in skupina iz Goriških Brd.

Lana Gorkič je v kategoriji hip hop solo pionirji dosegla odlično 1. mesto, prav tako je v isti kategoriji zablestel Tim Vodopivec, saj je dosegel 2. mesto. Katjuša in Evelin sta v kategoriji med dvojicami mladinci zasedli 2. mesto. Torej, same vrhunske uvrstitve.

Skupina Bandits, v kateri so plesali Matic Kolar Tratnik, Blaž Kolar Tratnik, Tim Vodopivec, Mina Tudjina Perger, Kiara Smrdel Gregorič, Jana Bratina, Anaja Golja, Tjaša Kosmač, Kristina Lozar, Lana Gorkič in Lana Pejakić, je osvojila prvo mesto, prav tako skupina iz Brd s plesalkami Anika Makorič, Ema Kandus, Eva Kodermac, Maja Marinič, Maja Purgar, Neža Černe, Urška Podvršček. Obe skupini sta prejeli nagrado "Best talent". Obteženi z medaljami, pokali in diplomami smo se domov vrnili polni vtisov in zelo zadovoljni.

Skupina bandits se zahvaljuje vsem svojim sponzorjem in donatorjem za podporo in svojo dobrosrčnost.

ADC

Lokalne Ajdovščina

#šport, #ples

Kolofon