Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Vlog: Elvis Jackson - 20 let

Spet je petek in spet je čas za nov vlog prispevek. Tokrat popolnoma glasbeno obarvan in v čast domačim Elvis Jackson. Verjeli ali ne, najpopularnejši ajdovski glasbeni aritkel deluje na sceni že 20 let. Rojstni dan so proslavili v sredo, v ljubljanski Cvetličarni. Za piko na i so poskrbeli dodatni glasbeni gostje, tudi pevska diva Helena Blagne, s katero so ustvarili novo pesem The Reason is Music. Oglejte si celoten koncert v posnetku.

Pravo rojstnodnevno rajanje so pripravili ajdovski ska-punk-rockerji Elvis Jackson v napolnjeni ljubljanski Cvetličarni. V družbi svojih glasbenih prijateljev so proslavili dve desetletji ustvarjanja ter koncertnih veselic tako doma kot na tujem. Elvisi, ki z izjemo bobnarja ves čas delujejo v nespremenjeni postavi, so v dobrih dveh urah koncerta postregla z naboljšim od najboljšega v njihovem glasbenem katalogu, skoraj polovico pesmi pa so predstavili tudi v akustični različici, kot so se z njimi predstavili že v kultnih Izštekanih Jureta Longyke.

Za vse, ki ste zamudili ta odličen koncert, pa so Elvis Jackson pripravili prav posebno darilo. Na voljo je namreč posnetek, v super kvaliteti, sredine veselice v Ljubljani. Hvala in še na mnoga leta, dragi Elvis Jackson.

 

* Naslovna fotografija: Nataša Urbančič

Lokalne Ajdovščina

#kultura, #glasba

Kolofon