Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Ajdovščina bo v soboto gostila najboljše plesne pare standardnih plesov

V Ajdovščini bo v soboto, 2. februarja potekal zanimiv športni dogodek, državno prvenstvo plesnih parov standardnih plesov. Dododek bo potekal v veliki dvorani ajdovskega Zavoda za šport in bo zagotovo tudi prava paša za oči. Vabljeni.

V soboto, 2. februarja 2019, bo v športni dvorani Zavoda za šport Ajdovščina potekalo letošnje državno prvenstvo v standardnih plesih. Organizator državnega prvenstva je Plesna zveza Slovenije. Za naslov državnega prvaka se bo potegovalo več kot 60 slovenskih plesnih parov, od mlajših pionirjev in vse do seniorjev. Poleg vrhunskega plesa si bomo ogledali tudi pester spremljevalni program.

Prireditev se bo pričela v popoldanskem delu, s predtekmovanji ob 16 uri. Večerni del prireditve pa se bo pričel ob 18 uri s otvoritvenim protokolom in finalnimi nastopi plesnih parov vseh starostnih kategorij. 

Nakup vstopnic je možen pred pričetkom tekmovanj.  – za najdražjo, tik ob plesnem podiju, bo treba odšteti 15 evrov. Vstopnica za odrasle na tribuni bo 10 evrov, za upokojence, študente, dijake in šoloobvezne bo 5 evrov, predšolski otroci pa si bodo v spremstvu odraslih plesne nastope lahko ogledali brezplačno.

Vljudno vabljeni, da preživite sobotno popoldne v družbi plesa.

 

* Naslovna fotografija: Jurij in Jagoda Batagelj (Facebook)

Lokalne Ajdovščina

#šport, #ples

Kolofon