Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Peter Bešir nov trener ajdovskih rokometašev

Uprava Rokometnega kluba Ajdovščina in trener članske ekipe Branko Leban sta se v petek, 25. januarja, dogovorila, da sporazumno prekineta sodelovanje. Za dosego cilja, to je obstanek v 1.B rokometni ligi, sta se tako uprava kot tudi trener strinjala, da so potrebne spremembe. Na trenerski stolček se bo usedel Peter Bešir.

Ker je nadaljevanje prvenstva pred vrati, je uprava kluba pohitela in za novega trenerja imenovala Petra Beširja. Peter je nekdanji odličen igralec RK Ajdovščine, ima pa tudi že izkušnje z vodenjem ekipe v 1. državni ligi. ˝Petra Beširja dobro poznamo in prepričani smo, da je v danem trenutku tisto, kar ta ekipa potrebuje. Verjamemo, da bo prinesel novo energijo in znal pripraviti in motivirati ekipo za dosego zastavljenega cilja˝, je še dodal predsednik Dejan Hreščak.

V torek sta tako stari, kot novi trener skupaj sedela na klopi na prijateljski tekmi, ki so jo ajdovski rokometaši odigrali v Dobravljah proti mladinski ekipi RK Koper. V petek Sinovi burje igrajo že prvo prvenstveno tekmo v letošnjem letu, saj gostujejo v Slovenj Gradcu. Ekipo bo vodil že Peter Bešir. ˝Branku Lebanu se zahvaljujemo za izredno korektnost, njegovo dobro delo in velik prispevek pri uvrstitvi ekipe v 1.B ligo. Branko je legenda našega kluba in prepričani smo, da bomo v prihodnosti še sodelovali.  Želimo mu veliko uspeha pri delu v njegovem matičnem klubu na Colu.˝ so še dodali v ajdovskem klubu.

Ajdovski ekipi in novemu trenerju želimo veliko uspeha.

 

* Vir: Rokometni klub Ajdovščina

* Naslovna fotografija: Primož Brecelj

Lokalne Ajdovščina

#šport, #rokomet

Kolofon