Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Incom Leone predstavil sladoledne inovacije v Italiji

Sejem MARCA v Bologni je edini sejem v Italiji in drugi največji v Evropi, ki je v celoti namenjen trgovskim blagovnim znamkam in predstavlja edinstveno priložnost za srečanje z najboljšimi razstavljavci tako italijanske kot mednarodne FMCG industrije. Edinstven pa je predvsem v tem, da tudi vse največje trgovske verige na sejmu nastopajo z lastnimi razstavnimi prostori.

Incom Leone je 16. in 17. januarja na sejmu MARCA kot edino slovensko podjetje predstavil sladoledne novosti za trgovske znamke, poleg tega pa tudi lastni blagovni znamki LEONE in LEONE AL!VE, kjer so blestele izjemne inovacije ter že dobro poznani licenčni sladoledi Paw Patrol oz. Tačke na patrulji. Razstavljanje na sejmih podjetju omogoča, da okrepijo odnose z obstoječimi partnerji, hkrati pa se predstavijo novim potencialnim strankam in tako širijo svoje izvozne poti.

Z veliko mero začudenja nad njihovimi izdelki pa jih iz leta v leto vedno bolj opazujejo tudi konkurenti, t.j. največji svetovni proizvajalci sladoledov. Podjetje Incom Leone je namreč med najbolj cenjenimi proizvajalci sladoleda trgovskih blagovnih znamk, v letu 2018 pa so s pomembnimi mednarodnimi nagradami, ki so jih prejeli za sladolede LEONE in LEONE AL!VE zelo okrepili tudi lastni blagovni znamki.

V letu 2019 bo podjetje še intenziviralo svojo prisotnost na mednarodnih sejmih in tako poneslo svoje inovativne sladolede iz Ajdovščine v svet. V načrtih imajo namreč izvedbo še najmanj petih sejemskih predstavitev tako v Evropi kot Ameriki.

 

Lokalne Ajdovščina

#novice, #gospodarstvo

Kolofon