Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

V mesecu aprilu bo izšla 2. tiskana izdaja Lokalne Ajdovščina - Vabljeni k sodelovanju

V mesecu septembru lanskega leta ste v poštnih nabiralnik našli brezplačen izvod, tiskane izdaje Lokalnih Ajdovščina. Mnogi namreč še vedno radi vzamete v roke papirno klasiko, zato vam želimo približati naše vsebine tudi v tiskani obliki, kot nadgradnjo spletnega portala. Naslednja tiskana izdaja bo izšla aprila letos, zato vas vabimo k soustvarjanju vsebin ali pa k oglaševanju znotraj revije.

Danes so Lokalne Ajdovščina skoraj del vsakdana, dnevno nas obišče več kot dva tisoč različnih bralcev, v letu 2018 pa smo presegli magično mejo milijon ogledov. Kljub vse večji računalniški pismenosti pa mnogi še vedno radi vzamete v roke papirno klasiko, zato vam želimo približati naše vsebine v tiskani obliki, kot nadgradnjo spletnega portala, in seveda, tudi za promocijo. Ne glede na ime portala pa center dogajanja na njem ni več le Ajdovščina, temveč že kar vsa zgornja Vipavska dolina. Še vedno Lokalne Ajdovščina niso popolne, pa vendar z željo po dobrih novicah, po kvalitetnem branju, brez iskanja nepotrebnih senzacij in nagibanja na to ali ono stran, ko to ni potrebno.

Druga tiskana številka Lokalne Ajdovščina bo izšla v petek, 12. aprila 2019, v nakladi okrog 7000 izvodov, po pošti na dom, pa jo bo prejelo čisto vsako gospodinjstvo v občini Ajdovščina Revijo bo moč najti tudi na izbranih mestih v Vipavi, Novi Gorici, Ljubljani, Mariboru, na Krasu in na Obali. Že prva številka, ki je izšla v septembru 2018 je pri bralcih pustila odličen vtis in mnogi so zelo pohvalili vsebino. To nas je vzpodbudilo, da izdamo tudi drugo številko in se še bolj potrudimo pri vsebini. Nato bodo v nadaljevanju leta 2019 izšle še tri številke.

Prvo tiskano številko Lokalnih Ajdovščina lahko, v  elektronski obliki, najdete ali pa še enkrat preberete v spodnji priloženi priponki.

Lokalne Ajdovščina - tiskana izdaja 2018.pdf

Če bi radi soustvarjali vsebino tiskane izdaje Lokalnih Ajdovščina z lastnim prispevkom, zanimivo zgodbo, kolumno ali fotografjami nam to čimprej sporočite na elektronski naslov INFO@LOKALNE-AJDOVSCINA.SI ali pa nas pokličite na telefonsko številko 041 586 063.

K sodelovanju pa vabljeni tudi vsi, ki bi morda radi svoje izdelke, dejavnosti, dogodke ali storitve promovirali v tiskani izdaji Lokalne Ajdovščina. Revija bo tiskana v barvnem tisku, vsebovala  bo 68 strani, dimenzije A4, v njej pa bo kar nekaj prostora tudi za oglasna sporočila. Na voljo so sledeči načini oglaševanja:

-              Ovitek -  zadnja barvna stran- cela stran             

-              Notranja cela stran ovitek barvna          

-              Notranja cela stran barvna        

-              1/2 oglasa na notranji strani revije

-              1/4 oglasa na notranji strani revije

-              1/8 oglasa na notranji strani revije

-              Reklamni PR članek

-          Ostale vsebine po dogovoru z naročnikom (posebna dimenzija oglasa, intervju, predstavitev storitev in izdelkov, nagradne igre …)

Če bi radi svoje storitve ali izdelke oglaševali v tiskani izdaji Lokalne Ajdovščina nam to čim prej sporočite. Lahko nam pišete na mail info@lokalne-ajdovscina.si ali pa nas pokličete na 041 586 063.

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice

Kolofon