Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Janji Ferjančič naslov državne prvakinje v lokostrelstvu

Kamnik je v nedeljo 10. februarja gostil člansko državno prvenstvo na katerem so se tekom celega dne pomerili najboljši lokostrelci in lokostrelke v kvalifikacijah, eliminacijah in razburljivih finalnih dvobojih. Nastopila je tudi ekipa Budanjskih lokostrelcev in se domov vrnila z zlato in srebrno medaljo. Čestitke.

Organizacijo dvoranskega članskega prvenstva, ki se ga je udeležilo 123 udeležencev iz 23 slovenskih društev in klubov, so tokrat organizirali člani in članice lokostrelskega kluba Kamnik. V ukrivljenem loku so si v konkurenci šestih ekip naziv najboljših zasluženo priborili domačini, dobro pa so se odrezali tudi člani kluba Budanjski lokostrelci. Barve Budanjcev so na prvenstvu zastopali Ferjančič Janja, Obljubek Metka, Birsa Jure, Ferjančič Franci, Kranjc Robert, Fabčič Dejan in Črešnjovnjak Sašo.

Budanjski lokostrelci

Najbolj prešerne volje se je domov vrnila Janja Ferjančič, ki je osvojila zlato kolajno in s tem naslov državne prvakinje v kategoriji Članice GL. Srebrne kolajne pa se je v kategoriji Članice UL razveselila Metka Obljubek. Ekipno je budanjska ekipa zasedla skupno šesto mesto.

Čestitke.

Budanjski lokostrelci

Lokalne Ajdovščina

#šport, #lokostrelstvo

Kolofon