Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

IŠČETE ZAPOSLITEV? PRIDITE V INCOM IN IZZIVOV IN DOBREGA SLADOLEDA VAM NE BO MANJKALO!

Dobra novica prihaja za vse, ki ste na trgu dela in bi radi čimprej ponovno ali pa prvič v službo. Podjetje Incom iz Ajdovščine, uspešno izvozno podjetje za industrijsko proizvodnjo sladoledov in zamrznjenih sladic, znova zaposluje. Tokrat sodelavce v proizvodnji in tehnične sodelavce.

Priložnosti za nove zaposlitve se v tem hitro rastočem podjetju kar vrstijo, saj je ni večje države na svetu, kjer ne bi uživali v najboljših sladolednih okusih iz naših krajev. Ob tem Incom uspešno krepi tudi lastno blagovno znamko Leone in A!ive. Zaradi inovativnosti, dinamičnosti, tehnološke odličnosti, razvojne naravnanosti in konkurenčnosti na svetovni ravni je to ajdovsko podjetje londonska borza lani in tudi letos uvrstila na seznam 1000 podjetij za navdih Evropi, ki najhitreje rastejo in največ zaposlujejo. Incom je upravičeno med njimi, saj se je število zaposlenih v tem podjetju v zadnjih letih skoraj podvojilo in danes šteje že več kot 400 sodelavcev.

Leone Ajdovščina

V podjetju Incom prav zdaj dokončno zaključujejo veliko investicijo, ki prinaša dodatno izboljšanje delovnih pogojev, tehnološko odličnost in vrhunsko kakovost za tekmo z najboljšimi na svetovnem trgu. A njihova največja konkurenčna prednost ostajajo strokovni in predani sodelavci, ki jih ni strah novih izzivov, ki jih je v tako dinamičnem in razvojno naravnanem izvoznem podjetju vedno dovolj. Postanite tudi vi del velike Leone družine in izzivov in dobrega sladoleda vam ne bo manjkalo.

Kandidate vabimo, da nam pisne ponudbe z življenjepisom ter dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljete preko portala Moje delo ali na elektronski naslov kadrovska.sluzba@leone.si

Leone Ajdovščina

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #gospodarstvo, #oglas

Kolofon